Gaziantep?te 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' Konferansı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep?te 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' Konferansı

Gaziantep?te \'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı\' Konferansı

Gaziantep'te 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' konferansı GAZİANTEP'te İslam Birliği ve Milli Değerleri Koruma Derneği tarafından 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' konulu konferans düzenledi.

21.02.2015 17:50

Gaziantep'te 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' konferansı

GAZİANTEP'te İslam Birliği ve Milli Değerleri Koruma Derneği tarafından 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' konulu konferans düzenledi.

Zeugma Mozaik Müzesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansın ilk oturumuna moderatörlük yapan Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Yavaş, özellikle İslam coğrafyasında müthiş bir kargaşa, kan ve acılar olduğunu belirterek, bu acıların biran önce son bulması için birlik olunması gerektiğini söyledi.

Köy Korucuları Derneği Başkanı Ali Haydar Yener ise Avrupa Birliği'nin 30 yıldır terör örgütü PKK'yı başımıza bela ettiğini savunarak, kardeşlik için mücadele ettiklerini ve bedeller ödediklerini ifade etti.

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz da üstün olmak için öncelikle eğitimli bireyler yetişitirilmesi gerekttiğini anlattı.

Konferansın ilk oturumu, konuşmaların ardından plaketlerin verilmesiyle son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep?te 'Barış, Kardeşlik ve Birliğe Çağrı' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement