Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber Akhisar'da, Selçuk Özdağ Demirci'de, Hüseyin Tanrıverdi ise Kırkağaç ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

21.05.2015 19:47

AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber Akhisar'da, Selçuk Özdağ Demirci'de, Hüseyin Tanrıverdi ise Kırkağaç ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Akhisar Ziraat Odası'nı ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, ziraat odalarının önemli görev yürüttüğünü, devletin bu odalara ve çiftçilere yardım elini uzattığını kalkınması için destek verdiğini söyledi.

Kendisinin de bir çiftçi aileden geldiğini anlatan Berber, "Tarımın, çiftçiliğin zorluklarını gayet iyi bilirim. 8 Haziran'dan sonra uygun görülüp bize tarım bakanlığı görevi verilirse 4 yıl boyunca başta Ege olmak üzere Türkiye tarımının büyük mesafeler kat edeceğine inanıyorum. Bizim meclisteki komisyon görüşmelerimizde üzümümüz, zeytinimiz ve zeytinyağımız masalarımızdan eksik olmuyor" dedi.

"Zeytin ve zeytinyağının başkenti Akhisar"

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görev alan Bursa milletvekilleri ile "zeytin ve zeytinyağının merkezi" konusunda anlaşamadıklarını ifade eden Berber, "Zeytinin başkenti Akhisar dediğimizde onlarda Gemlik diyor. Bunun sonucunda bir oylama yaptık ve üyelerimiz sofralık zeytinde ve zeytinyağında Akhisar'dan yana oy kullandı. Zaten üretim ve verim artışını göz önünde bulundurduğumuz da Akhisar'ın başarısı görülmeyecek gibi değil. Biz hükümet olarak zeytine son 10 yılda gerçekten de büyük destekler verdik" diye konuştu.

Özdağ Demirici'de

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Demirci'de partisinin seçim bürosunun açılışını yaptı.

Açılış öncesinde hükümetin yaptığı çalışmalara ilişkin bilgiler veren Özdağ, Demirci'yi hükumet yatırımları ile buluşturduklarını belirterek şunları söyledi:

"Demirci 'nin yıllardır hasretle beklediği Selendi yolu ihale gerçekleşti, çalışmalar başlıyor. Şimdi sırada Gördes-Kılavuzlar - Demirci yolunun ihale çalışmaları var. Demirci'ye modern bir hastane inşa ettik. Çalışmalarda sona gelindi, en kısa zaman hastaneyi de hizmete açacağız. Demirci her seçimde üzerine düşeni yaparak AK Parti'ye yüzde 70'in üzerinde destek verdi."

Konuşmaların ardından Özdağ, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Başkanı Ertuğrul Uya ile birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Tanrıverdi Kırkağaç'ta

Seçim çalışmaları kapsamında Kırkağaç ilçesine giden AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında partililere hitap eden Tanrıverdi,  AK Parti iktidarlarının vadettikleri ve hayal ettikleri hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türkiye'nin 13 yıl önceki Türkiye olmadığını kaydeden Tanrıverdi, şunları kaydetti:

"Bu değişimin gerçekleşmesi dış dünyada itibarın artması elbette siyasi itibardan kaynaklanıyor. Şimdi muhalefet iki kalem üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor bir emekliler birde asgari ücret konusu. CHP ya da MHP"nin işletmeleri var. Desinler ki, 'biz asgari ücret olarak 5 bin lira veriyoruz, 949 liralık asgari ücreti az buluyoruz'. Gerçekler ortadayken desteksiz atmanın hiçbir anlamı yok. Okulları yapamadılar, hastaneleri yapamadılar vadettiklerini gerçekleştiremediler. Desteksiz atmakla yol almaya çalışıyorlar, bununla yol almak mümkün değil."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement