Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir, seçim sürecinde tüm AK Parti ailesinin müthiş bir çalışma içerisine girdiğini söyledi.

30.05.2015 16:57

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir, seçim sürecinde tüm AK Parti ailesinin müthiş bir çalışma içerisine girdiğini söyledi.

Partisinin Biga ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Kaşdemir, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, tüm güçleriyle sahada olduklarını ifade etti.

AK Partinin gücünü almış olduğu milleti ile beraber yürüdüğünü belirten Kaşdemir, "Bu millet 2002 yılında olduğu gibi 7 Haziran'da AK Parti ile yola devam diyor. Milletimizin desteği ile ikinci yarıya daha güçlü başlarız, Türkiye'yi 2023 hedeflerine götürürüz" dedi.

Kaşdemir, CHP'nin düşüşe geçtiğini savunarak, şöyle devam etti:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çan'a ve Biga'ya tekrar getirilmiştir. Burada hazin bir tablo var. Kılıçdaroğlu, Biga'daki mitingde kara mizah yaptı. Daha önce, belediye başkanı İsmail Işık'ın belediye binasının kültür ve sanat merkezi olacak diye deklere ettiği binayı kullanmayacağım diye söylediği yeri Kılıçdaroğlu'na açtırılmıştır. Bir genel başkana bu yapılmaz. Kılıçdaroğlu, bunu öğrendiği zaman ona bunu yaptıranları affetmeyecektir. Biz AK Parti olarak demokrasi demeye milletin gönlüne ve hizmetine talip olmaya devam edeceğiz. Biga iyi yönetilmiyor. Maalesef, Biga iş bilmezlerin eline kaldı. Biga bunlara layık değil. Biga, kalkınma hamlesi başlatmıştı, bu dönem bir duraklama söz konusu oldu. Biga fetret dönemine girdi. Seçim kazanmak uğuruna olmayacak vaatlerin verilmesi CHP zihniyetinin ürünüdür."

Toplantıya AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement