Gökçek: "Keçiören Metrosuna Bu Yıl Sonunda Kavuşuyor" - Son Dakika
Yerel

Gökçek: "Keçiören Metrosuna Bu Yıl Sonunda Kavuşuyor"

Gökçek: "Keçiören Metrosuna Bu Yıl Sonunda Kavuşuyor"

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Keçiören’de düzenlediği Hanımlar Matinesi'nin konuğu olan Başkan Melih Gökçek, yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı.

18.02.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Keçiören'de düzenlediği Hanımlar Matinesi'nin konuğu olan Başkan Melih Gökçek, yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı.

Keçiören gücü Ziyafet Salonu'nda yapılan Hanımlar Matinesi'ne Başkan Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak da katıldı.

Ankaralı Coşkun'un "Ankara'nın Bağları" adlı türküden Başkan Gökçek için uyarladığı "Ankara'nın Başkanısın Sen Gerçekten Başkasın" şarkısı ve hanımların coşkun ve sevgi gösterileriyle salona gelen Gökçek, Keçiörenli hanımlara ilk olarak metro ve Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi müjdesini verdi.

Keçiören'in, metrosuna bu yıl sonunda kavuşacağını anlatan Başkan Gökçek, şunları söyledi: "Yalnız hanımlara, yaşlılara, çocuklara, engellilere bir müjdemiz var. Kuşcağız'da 35 bin metrekare kapalı alana sahip olan Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam merkezi'ni yapıyoruz. İçerisinde 40 üzerinde değişik aktiviteye katılmak mümkün. Keçiörenlilerin buradaki aktivitelere katılabilmeleri ve gönüllerince eğlenerek vakit geçirebilmeleri için Keçiören'in dört bir tarafından merkeze ücretsiz otobüs kaldıracağız. Bu otobüsler günün belirli saatlerinde sizleri merkeze götürecek, merkezde eğlenecek, değişik spor aktivitelerine katılacak, havuzda yüzebilecek ve evlerinize dönebileceksiniz. Allah nasip ederse seçimden sonra trafik sıkıntısını atlatmak maksadıyla, Fatih Köprüsü'ne paralel bir köprüyü Sanatoryum Caddesi'nden aşağıya doğru, direkt olarak Konya Yolu'na bağlayacağız. Bu suretle trafik akışını daha rahat hale getireceğiz, bunun da müjdesini vermiş olayım."

"BUGÜNLERE GELMEMDE KEÇİÖRENLİLERİN KATKISI BÜYÜK"

Keçiören'in yaşamındaki önemine değinen Başkan Gökçek, Keçiören ile ilgili duygularını şöyle ifade etti:

"Ben, Keçiören Kalaba'da doğdum. Çocukluğumun ilk yılları burada geçti. Keçiören'de, Keçiörenliler beni ilk olarak Keçiören Belediye Başkanı yaptı. Sonra Keçiören Milletvekili yaptılar. Ondan sonra da beni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yaptılar. 20 yıldır desteklemeye devam ediyorlar. Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak ile birlikte yola devam etmek istiyoruz. Bu konuda da dua ve desteklerinizi bekliyoruz."

"SEVGİNİN AÇAMAYACAĞI KAPI YOKTUR"

Keçiörenli hanımlara "Keçiören benim ilk göz ağrım, İyi ki varsınız, iyi ki Keçiören var, Keçiörenlileri çok seviyorum" şeklinde seslenen Nevin Gökçek de konuşmasında sevginin önemine vurgu yaptı.

"Sevgi vermek, sabır işidir" sözleriyle sevginin emek isteyen ve zahmetli bir konu olduğunu, güzel gibi görünen çoğu değerin geçici olduğuna dikkat çeken Nevin Gökçek, şöyle konuştu: "Güzellik, zenginlik, sağlık makamları hepsi geçicidir. Kalıcı makam Allah'ın makamıdır. Allah bize bu makama yakışan sevgi dolu bir hayat yaşamayı nasip etsin." Nevin Gökçek, sevginin açamayacağı kapı olmadığını söyledi.

Konser öncesi ve sonrası yapılan çekilişlerle Keçiörenli hanımlar değişik armağanlar kazandı. Programın onur konuğu Nevin Gökçek ile Hatice Ak ise hem çekilişlere katılarak hem de armağanları talihlilere takdim ederek hanımların mutluluklarına ortak oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçek: 'Keçiören Metrosuna Bu Yıl Sonunda Kavuşuyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement