Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Takımda Kalmak İstediklerini Söyledi - Son Dakika
Spor

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Takımda Kalmak İstediklerini Söyledi

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Takımda Kalmak İstediklerini Söyledi

Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile Mehmet Topal, Sarı-Lacivertli takımda kalmak istediklerini ve yeni sözleşme imzalamak için hazır olduklarını yönetime bildirdi.

01.05.2016 15:08  Güncelleme: 15:48

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ile Mehmet Topal, takımda kalmak istediklerini söyledi. Yönetim de görüşmelere hemen başlayıp, imzaları attırmak için harekete geçti.

GELECEKLERİ MERAK KONUSU

Takımda geleceği en çok merak edilen oyuncuların başında, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Fenerbahçe'nin iki önemli silahı Gökhan Gönül ve Mehmet Topal geliyor. Taraftarlar, Gönül ve Topal'la ilgili nasıl bir karar verileceğini merakla bekliyor.

BEŞİKTAŞ İSMİ TEDİRGİNLİK YARATTI

Özellikle iki futbolcunun isminin Beşiktaş'la anılması, camiada kısa süreli bir tedirginlik yaratmıştı. Ancak bu futbolcuların ilk düşüncelerinin, Sarı-Lacivertli forma altında mücadele etmeye devam etmek istediği yönünde. Zaten daha önce Gökhan, hiçbir kulüple anlaşmadığını belirtip, niyetinin kalmaktan yana olduğunu ifade etmişti.

YILDIRIM YETKİYİ VERDİ

Topal'ın da aynı şekilde düşündüğü belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da, iki futbolcuyla yeniden sözleşme imzalanması konusunda kurmaylarına yetki verdiği, yakında görüşmelerin başlayacağı, imzaların kısa sürede atılacağı ifade edildi.

(Kaynak: AMK)

Son Dakika Spor Gökhan Gönül ve Mehmet Topal Takımda Kalmak İstediklerini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AHMET AGANOZ: HADI INŞALLAH 8TAS LA 6S ALDI KOL SAATINI 2 2 Yanıtla
  • İsimsiz: Galatasaray ikisini alsa bir de forvet seneye tekrar şampiyonluğa oynar 1 0 Yanıtla

Advertisement