Görele'de Lösemili Çocuklar İçin Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Lösemili Çocuklar İçin Kermes Düzenlendi

Görele’de Mimar Sinan İlkokulu 3 A ve 3 B sınıfı öğrencileri tarafından Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi.

27.05.2014 15:24

Görele'de Mimar Sinan İlkokulu 3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri tarafından Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermeste öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları gıdalar satışa sunuldu.

3-A sınıfı öğretmeni Münevver Akın, yaptığı açıklamada, lösemili çocukların her konuda düşünülmesi gerektiğini söyledi.

3-A ve 3-B sınıfı öğrencilerinin lösemili çocuklar yararına kermes düzenleme kararı aldıklarını belirten Akın, "Böyle bir kermesi düzenlememizdeki fikir sadece öğrencilerimize aittir. Bizler sadece öğretmenler olarak uygulamaya koyduk. Güzel bir organizasyonda oldu. Öğrencilerimizin velileri evde hazırladıklarını gıdaların satışını yaparak, bundan elde edeceğimiz geliri lösemili çocuklara göndereceğiz. Emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kermese, Belediye Başkanı Tolga Erener, Giresun İl Mili Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, diğer daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Lösemili Çocuklar İçin Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement