Gündoğdu: Milletin Hakkına Göz Diken Kim Varsa Hesap Vermelidir - Son Dakika
Güncel

Gündoğdu: Milletin Hakkına Göz Diken Kim Varsa Hesap Vermelidir

Gündoğdu: Milletin Hakkına Göz Diken Kim Varsa Hesap Vermelidir

Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yolsuzluk ve paralel devlet iddialarını hatırlatarak, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkına göz diken kim varsa, babamın oğlu bile olsa sonuna kadar üzerine gidilmelidir" dedi.

15.02.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yolsuzluk ve paralel devlet iddialarını hatırlatarak, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkına göz diken kim varsa, babamın oğlu bile olsa sonuna kadar üzerine gidilmelidir" dedi.

Memur Sen'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen), 14 - 16 Şubat tarihleri arasında, Antalya'daki Maritim Pine Beach Hotel'de 'Türkiye Buluşması' toplantısı düzenledi. Türkiye'nin 81 ilindeki Sağlık Sen yöneticilerinin yer aldığı toplantının açılışına Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş de katıldı.

Başörtüsü olayının çözümünde 12 milyonun üzerinde imza topladıklarını ve çözümünde ön ayak olduklarını anlatan Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Başörtülüler meclise girdiği için çok mutluyum ama başörtüsü nedeniyle meclisten çıkarılanlar, Merve Kavakçı o meclise yeniden girdiği zaman çok mutlu olacağım" dedi.

YOLSUZLUK VE PARALEL DEVLET

17 Aralık operasyonunun sıcaklığını koruduğunu anlatan Ahmet Gündoğdu, burada yolsuzluk ve paralel devlet şeklinde iki iddia olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

"Bugün Hatay'daki TIR operasyonundan Taksim'deki 'gezizekalılar' olayına, yargı içerisindeki ağaların savcılarından Türk milleti adına karar vermesi gerekenlerin Türkiye'yi yok etmek için karar verişine kadar bu bürokratların büyük çoğunluğu, bu iktidara takla atarak iş başına gelmiş, getirilmiş insanlardır. ve diyoruz ki tüyü bitmemiş yetimin hakkına göz diken kim varsa, babamın oğlu bile olsa sonuna kadar üzerine gidilmelidir. Dinimiz Allah'u Teala şehitlere bile 'kul hakkıyla huzuruma gelmeyin' dediğine göre siyasetini, bürokratik görevini yada başlıca görevini bu milletin hakkına göz dikerek yapan varsa, elbette masumiyet karinesi önemli, sonuna kadar hesap vermelidir. Paralel devlet iddiasının da sonuna kadar gidilmelidir."

SİYASET YAPACAK PARTİSİNİ KURSUN

Dershanelerin kapatılması konusuna da değinen Gündoğdu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Baktık ki mesele dershane meselesi değilmiş. Mesele ne öyleyse? Kayıtdışı siyaset var. Siyaset yapacak olan partisini kursun, sendikacılık yapacak olan sendikasını kursun. Biz her türlü yolsuzluğuda her türlü vesayete de şiddetle karşıyız. Hedef Başbakan'dır. Başbakana yapılan saldırıyı bu millete yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Başbakana saldıran küresel operasyoncuların ekmeğine yağ sürenlere de alanınıza çekilin, işinize bakın, Siyonistlerin ekmeğine yağ sürmeyin diyoruz."

YIPRANMA PAYININ SUYU ÇIKTI

2 yıldır sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi konusunu gündeme taşıdıklarını belirten Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Bir kaza yerine ambulans, polis veya jandarma, itfaiye, haber için gazeteci gidiyor. Herkese yıpranma payı var ama çalışanlarının yüzde 60'ı bayan olan sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmemesi içimizi acıtıyor" dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise "Eğer gazeteciler yıpranma payı alıyorsa, sağlık çalışanlarının alması analarının ak sütü kadar helal" diye konuştu.

Sağlık Sen Onursal Başkanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da sağlık çalışanlarına yıpranma payının olmazsa olmaz talepleri olduğunu belirterek "Kanun teklifini hazırladım ve önümüzdeki günlerde yıpranma payına ilişkin kanun teklifini TBMM'ye bir kardeşiniz olarak sunacağım" dedi.

SURİYE'YE BAĞIŞ SANDIĞI KONULDU

Öte yandan toplantıda Suriye'deki çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için bağış sandığı kuruldu. Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 5'er bin lira bağışla açılışı yaptı. Genel başkanlar toplantıdaki katılımcılara yardımda bulunmaları çağrısı yaptı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gündoğdu: Milletin Hakkına Göz Diken Kim Varsa Hesap Vermelidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement