Haberci Gazetesi Yılın "En"Lerine Ödüllerini Verdi - Son Dakika
Yerel

Haberci Gazetesi Yılın "En"Lerine Ödüllerini Verdi

Haberci Gazetesi Yılın "En"Lerine Ödüllerini Verdi

Ordu'da haftalık yayın yapan Haberci Gazetesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Yılın En'leri" anketinde seçilen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

12.05.2013 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da haftalık yayın yapan Haberci Gazetesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Yılın En'leri" anketinde seçilen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Grand TESK Otel'de düzenlenen ve ilginin hayli büyük olduğu geceye AK Parti

Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, belediye başkanları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşma yapan Haberci Gazetesi sahibi Figen Çakmak, "Bilindiği gibi Ordu ili artık Büyükşehir statüsüne girdi. Bundan sonraki yatırımlar hepimizin arzı ettiği gibi Büyükşehir kapsamında ve Büyükşehir programı çerçevesinde sürdürülme devam edecek. Bundan sonra daha hızlı gelişen kent olacağız. Ordu son yıllarda çok önemli ve çokta büyük yatırımların yapıldığı il oldu.Bu akşam burada, Ordu'nun gelişmesine katkı sağlayan Orduluların iş-güç sahibi olması için gayret gösteren yürekleri Ordu sevdası ile dopdolu olan faaliyet gösterdikleri alanlarda başarıyı yakalayan hemşerilerimiz daha yakından tanımak için toplandık" dedi.

Konuşmanın ardından geçilen ödül töreninde Ordu Valisi Orhan Düzgün 'Yılın Bürokratı' seçilirken, ödülünü Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz'e taktim edildi. "Yılın milletvekili" ödülünü AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal,

Haberci Gazetesi sahibi Figen Çakmak'ın elinden aldı.

"Yılın Girişimcisi" ödülünü Aydın İleli, "Yılın İşletmesi" ödülünü Aktaşlar Restoran Müdürü Recep Karagöz," Yılın Kadını" ödülünü Selda Genç, "Yılın Yöneticisi" ödülünü Kosgep Ordu Şube Müdürü Sinan Şahin,"Yılın Sivil Toplum Örgütü" ödülünü Ordu Memurkent Başkanı Sait Aydoğan, "Yılın Meslek Kuruluşu" ödülünü Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Yüksel, "Yılın Eğitim Kurumu" ödülünü Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan,

"Yılın Kurumu" Ordu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olurken ödülü Hacı Aydın aldı.

Onur Ödüllerine ise, ORSEV Başkanı Sevinç Özel ve Ordu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Op.Dr. Atilla Öztürk layık görüldü.

Hizmet ödüllerini ise, Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret Aş., Fırat Boru Ümraniye Başbayii, Almanya'da bulunan Türkiye Firması, Mimar Şefik Birkiye, Atos Bilişim Danışmanlık ve Müşteri Hizmetleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Erçal Aş., Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Şoförler Cemiyeti, Ordu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Nural Akgün, Eczacı İnci Sağra, Levent Kuyumculuk Levent Yıldırım, Ordu Arıcılar Birliği, İş Adamı Mehmet Eroğlu,Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu,Ordu 5. Noteri, Modelist Muradiye Öztürk, Şükriye Hanım Mantı Evi, Mali Müşavir Abdurrahman Karagöz, Akkuş Ziraat Odası, Başak Sigorta Gelişim Grup Sigorta GEnek Müdürü Nevzat Yavuz, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, 19 Eylül ortaokulu Müdürü Nihat Şensoy, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, Kumru Anadolu İmamhatip Lisesi Müdürü Muammer Öztürk, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç.Dr. Özgür Enginyurt, Kadın Doğum doktoru Op.Dr. Süheyl Moradan, Enfeksiyon Uzmanı Fatih Bostancı,Diş hekimi Dr. Ayşenil Tekinkaya, Emniyet Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Fuat Toprak, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, İş adamı Bülent Şahin, Yemişli Köyü Muhtarı Gökhan Evcimen, Coşkun Türkeli aldı.

Ödül törenin ardından Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi de söyledikleri şarkılarla geceye renk kattı.

Öte yandan, "Yılın Bakanı" seçilen eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin,daha önceden belirlenen bir programı nedeniyle geceye katılamadı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haberci Gazetesi Yılın 'En'Lerine Ödüllerini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement