İnegöl'de Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı İddiası - Son Dakika
Yerel

İnegöl'de Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı İddiası

İnegöl\'de Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı İddiası

İnegöl ilçesinde, küçükbaş hayvan hırsızlığı olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

23.09.2014 15:41

İnegöl ilçesinde, küçükbaş hayvan hırsızlığı olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 11 Eylül'de telefonla 156 Jandarma İmdat İhbar Hattını arayan M.K, Hocaköy Mahallesi'nde B.G'ye ait ağıldan, bakıcısı olduğu 17 küçükbaş hayvanın çalındığını bildirdi.

Olay yerinde inceleme yapan İl ve İlçe Jandarma Komutanlıkları ekipleri, olayın faillerinin, son günlerde yanlarında bir kız çocuğuyla suç mahalline gelen ve geçmişe dayalı hırsızlık olaylarına karışan İ.O. ve N.B. olabileceği üzerinde durdu.

Şüphelilerin fotoğrafları M.K'ya teşhis ettirilerek, hayvan alışverişi için olay yerine gelenlerle bunların aynı kişiler olduğu tespit edildi.

İnegöl'de devam eden araştırmada, İ.O. ve N.B'nin, İ.V. ve İ.S. ile araç kiraladığı ve bunu zamanında teslim etmemeleri nedeniyle N.B'nin Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmasını müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı, çalınan hayvanların ise kiralanan araçla şüpheliler tarafından Bursa'ya nakledildiği saptandı.

Bunun üzerine İ.O, İ.V, İ.S. ve olayda birlikte hareket ettikleri E.A. ve ihbarda bulunan M.K. yakalanarak, elde edilen delillerle adliyeye sevk edildi.

İ.O, mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegöl'de Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement