İos 8 İçin İphone'unuzda Yer Açtınız Mı? - Son Dakika
Teknoloji

İos 8 İçin İphone'unuzda Yer Açtınız Mı?

İos 8 İçin İphone\'unuzda Yer Açtınız Mı?

Apple'ın yeni nesil işletim sistemi, ülkemizde yayımlanmak üzere geri sayıma başladı!

16.09.2014 07:50

Apple'ın yeni nesil işletim sistemi, ülkemizde yayımlanmak üzere geri sayıma başladı! Hafıza alanı hatası almamak için şimdiden yer açın!

Apple, bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Salı günü yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6/6 Plus ve birinci nesil akıllı saat modeli Apple Watch'ı teknolojiseverlerin beğenisine sunmuştu. Yeni nesil iCihaz'lar elbetteki iOS 8 işletim sistemi sürümüyle gelecek.

Haziran ayında düzenlenen WWDC 2014'de uygulama geliştiriciler için Beta sürümü yayımlanan iOS 8'in 17 Eylül günü tüm kullanıcılar için yayımlanacağı paylaşılmıştı. Uygulama geliştiricisi olarak, iOS 8 işletim sisteminin iPhone 4S'i, iOS 7'nin iPhone 4'ü kadar yavaşlatmadığını syöleyebilirim. Daha sade ve fonksiyonlu bir işletim sistemine hazır olun.

Belirtilen bilgilere göre iOS 8 işletim sistemi, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhne 5C, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefon modellerinde güncellenebilir olacak. Bu modellerin yanı sıra, iPad 3, iPad Air, iPad Mini ve iPad Mini Retina tablet modellerine de gelecek iOS 8'in yayımlanma saati ne? sorularını duyar gibiyiz.

Akşam saat 8 yani 20: 00'de Ayarlar'a girip, Yazılım Güncelleme menüsüne tıklayarak iOS 8'i görebilirsiniz. 1 Saatlik gecikmenin yaşanabileceğini hatırlatırken depolama alanına dair bir hata almak istemiyorsanız, şimdiden iPhone'unuzda 2.1 GB'lık bir yer ayırın.

The post iOS 8 İçin iPhone'unuzda Yer Açtınız mı? appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İos 8 İçin İphone'unuzda Yer Açtınız Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement