İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri 65. Hükumetten Umutlu - Son Dakika
Yerel

İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri 65. Hükumetten Umutlu

İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri 65. Hükumetten Umutlu

AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın başbakanlığında kurulan 65’inci Hükumetin TBMM’den güvenoyu alarak resmen kurulması iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin umutlarını ve güvenini artırdı.

30.05.2016 16:22

AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın başbakanlığında kurulan 65'inci Hükumetin TBMM'den güvenoyu alarak resmen kurulması iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin umutlarını ve güvenini artırdı.

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Ayhan Çelik, bir ülkede güven ve istikrarın çok önemli olduğunu belirterek, " Türkiye, 2002 yılında yakaladığı ve bugüne kadar getirdiği güven ve istikrarlı yönetimler ile büyük değişim ve gelişim yaşamıştır. Binali Yıldırım başbakanlığında kurulan 65'inci hükumette ülkemizdeki güven ve istikrarı daha da güçlendirerek, yatırımcının ülkemize gelişini sağlayacaktır." dedi.

Ülkemizde en uzun süre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yapan Başbakan Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak ülkemizi en iyi şekilde yöneteceğine inandıklarını vurgulayan Çelik, "Yatırımcı bir bakan olarak ülkemizde, yollar, köprüler, havaalanları, limanlar yaparak ülkemize ulaşım hizmetlerinde çağ atlatan Başbakanımız Binali Yıldırım, başbakan olarak da yatırımcının önünü açacak, yatırımcıya destek verecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile uyum içerisinde çalışacak olması ise ülkemizin gelişmesini daha da hızlandıracaktır. Yozgat'ta inşallah yatırımlar gelecektir. Özellikle havaalanı, hızlı tren Yozgat için önemli olan projelerdir. 65. Hükumetimizin ülkemize milletimize ve Yozgat'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri 65. Hükumetten Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement