İsmail Yk'dan Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

İsmail Yk'dan Örnek Davranış

İsmail Yk\'dan Örnek Davranış

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün engelli çocuklar için düzenlediği eğlenceye ünlü şarkıcı İsmail YK da katıldı.

16.05.2012 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün engelli çocuklar için düzenlediği eğlenceye ünlü şarkıcı İsmail YK da katıldı. Ücret almadan sahneye çıkan İsmail YK'nın şarkılarıyla engelli çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü, engelli çocuklar ve aileleri için polis bahçesinde eğlence düzenledi. Yaklaşık 200 engelli çocuğun katıldığı eğlenceye davet edilen İsmail YK, ücret talep etmeden katıldı. Engelli hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılanan ünlü şarkıcı İsmail YK, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Polis bahçesinde Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve organizasyona katkı sağlayan Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihan Akdere tarafından karşılanan İsmail YK, nehir kenarındaki öğle yemeğinin ardından sahneye çıktı.

ÇOCUKLARIMIZ İSMAİL YK'YI İSTEDİ

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle ziyarete eden engelli çocukların, kendisinden İsmail YK'yı getirmesini istediğini anlatarak, 'Polis haftasında engelli çocuklarımız beni ziyarete geldi. Bende kendilerine bir şey isteyip, istemediklerini sordum. Onlarda İsmail YK'yı çok sevdiklerini ve getirmemi istediler. Ben İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile bağlantı kurarak İsmail YK'ya ulaştık. Sağ olsun bizden hiçbir ücret talep etmeden Edirne'ye kadar geldi ve engelli çocuklarımızın eğlencesine katıldıö dedi.

Söylediği şarkılarla engelli çocukları sevindiren İsmail YK, Edirne'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Engelli çocuklar için kendisine teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini kaydeden ünlü şarkısı İsmail YK şunları söyledi

'Engelli çocuklarımız benim gelmemi istemişler, bende onları çok seviyorum ve mutlu etmek içinde elimden geleni yapıyorum. Böyle güzel bir günde burada olmaktan da mutluluk duyuyorum. Onlarında mutlu olacağını biliyorum, çok anlamlı bir organizasyon. Bugün engelli çocuklarımızla beraber eğleneceğizö

Daha sonra da sahnede kendi şarkılarını söyleyen İsmail YK, kendisini yakından görmek isteyen engelli hayranlarınla da özel olarak ilgilendi. Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ünlü sanatçı İsmail YK, ücretsiz olarak çıktığı eğlencede bir saat şarkı söyleyerek engelli çocukları eğlendirdi.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement