İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı Seçilmesi - Son Dakika
Ekonomi

İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı Seçilmesi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TBMM Başkanlık seçimine ilişkin, "Sayın İsmet Yılmaz'ın 26. Meclis Başkanı olarak seçilmesinden dolayı kendilerini esnaf ve sanatkar camiamız adına kutluyorum" ifadelerini kullandı.

01.07.2015 18:16

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken,  TBMM Başkanlık seçimine ilişkin, "Sayın İsmet Yılmaz'ın 26. Meclis Başkanı olarak seçilmesinden dolayı kendilerini esnaf ve sanatkar camiamız adına kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, TBMM'nin görevini yaparak İsmet Yılmaz'ı 26.Başkanı olarak seçtiğini belirterek, kendisi için de ülke için de hayırlı olmasını diledi. Palandöken, şu değerlendirmede bulundu:

"Yılmaz'ın 26. Meclis Başkanı olarak seçilmesinden dolayı kendilerini esnaf ve sanatkar camiamız adına kutluyorum. Kendisi için de ülkemiz için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Demokrasimizin yuvası, Milletimizin umut kaynağı yüce Meclis'imiz, üzerine düşen görevi yapmıştır. Sıra parti liderlerinde, uzlaşmayla bir an önce hükümetin kurulmasını bekliyoruz. Bölgesel sorunlara, öncelikli beklentilerimize çözüm üretecek hükümetin kurulması vatandaşımıza, piyasalara ve uluslararası camiaya güven verecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı Seçilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement