İstanbul'da Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Terör Operasyonu

İstanbul\'da Terör Operasyonu

Haber-Kamera: Ozan URAL-Soner HASIRCIOĞLU-Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL DHAİstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kartal ve Çekmeköy ilçelerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

26.04.2016 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Ozan URAL-Soner HASIRCIOĞLU-Sinan BİLGİLİ/ İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kartal ve Çekmeköy ilçelerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

POLİS HELİKOPTERİDE OPERASYONA DESTEK VERDİ

Operasyona çok sayıda özel harekat polisi ve polis helikopteri de destek verdi. Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Hatay Sokağı'nda bulunan bir adrese yapılan baskının ardından polis ekipleri adreste bir süre arama yaptı. Çelik yelekli ve silahlı polisler sokakta güvenlik önlemi aldı. Çekmeköy Aydınlar Mahallesi Has Sokak'ta bulunan başka bir adrese de özel harekat polislerinin desteğiyle baskın yaptı. Adreslerdeki aramaların tamamlanmasının ardından gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement