Kamu Denetçiliği Kurumu, İstanbul İrtibat Ofisini Açıyor - Son Dakika
Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu, İstanbul İrtibat Ofisini Açıyor

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun (KDK) İstanbul İrtibat Bürosu, 30 Nisan’dan itibaren birey ve birey gruplarının hizmetine açılacak.

28.04.2015 12:36

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) İstanbul İrtibat Bürosu, 30 Nisan'dan itibaren birey ve birey gruplarının hizmetine açılacak.

Kamu Denetçiliği kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Birey ve birey topluluklarına hizmetlerimizi yerinde sunmak suretiyle, haklar kültürünün gelişmesine katkıda bulunmak için kurulmuş olan KDK İstanbul İrtibat Bürosunun resmi açılış resepsiyonu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek başta olmak üzere yasama, yürütme ve yargı organları, konsolosluk ve STK'ların değerli temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek" denildi.

İstanbul İrtibat Bürosunun açılması ile İstanbul ve çevre şehirlerdeki birey ve birey gruplarının, idarelerle yaşadıkları sorunları KDK'ya doğrudan iletebilme ile çözümleri yerinde, birlikte ve karşılıklı uzlaşmayla üretebilme fırsatı bulacakları kaydedilerek, "Büyükdere Caddesi Maslak Kasırları Sarıyer'de gerçekleştirilecek olan açılış resepsiyonuna tüm halkımızı davet ediyor, İrtibat Büromuzun bireylere faydalı olmasını temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamu Denetçiliği Kurumu, İstanbul İrtibat Ofisini Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement