Karşıyaka Orduspor Deplasmanında - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Orduspor Deplasmanında

Ptt 1'inci Lig'de son iki maçında Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor'a yenilerek taraftarını üzen Karşıyaka, yarın Orduspor deplasmanında çıkış arayacak.

04.10.2014 12:28

Ptt 1'inci Lig'de son iki maçında Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor'a yenilerek taraftarını üzen Karşıyaka, yarın Orduspor deplasmanında çıkış arayacak. 19 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. Müsabaka TRT Web TV'den yayınlanacak. Geçen haftaki Şanlıurfaspor maçında aldığı darbe sonrası başına 8 dikiş atılan Nijeryalı Ofoedu forma giyemeyecek. Teknik direktör Yusuf Şimşek, geçen hafta ilk 11'de görev alan Mehmet Ayaz'ı bu kez kadroya almadı. Onur Okan ise kafileye dahil edildi.

Karşıyaka'yı zorlu Orduspor deplasmanında Başkan Fatih Diniz ve Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Başman yalnız bırakmayacak. Teknik direktör değişikliğine giden ev sahibi Orduspor'un da kendileri gibi sahaya galibiyet için çıkacağını belirten Başkan Diniz, "Biz kadromuza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz, şimdilik istediğimiz sonuçları alamamıza rağmen yavaş yavaş üst sıralara tırmanacağımızdan şüphemiz yok. Zor bir maç olacak, ancak 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Orduspor Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement