Kastamonu Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Gelinlik ve Kınalık - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Gelinlik ve Kınalık

Kastamonu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine gelinlik ve kınalık hizmeti vereceğini bildirdi.

05.02.2016 16:49

Kastamonu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine gelinlik ve kınalık hizmeti vereceğini bildirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yeni evlenecek ancak maddi durumu düşük seviyede bulunan çiftler için hizmet sunulacağı belirtildi. "

Yüksek gelinlik fiyatlarının maddi geliri yüksek olmayan aileleri ve damat adaylarını zaman zaman zor durumda bırakabildiğine dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Konuyla ilgili proje üreten Kastamonu Belediyesi, gelinlik almak için maddi durumu yeterli olmayan çiftlerin gelinliklerini ücretsiz olarak temin ediyor. Bu hizmetten yararlanmak için Kuzeykent'te yer alan Kastamonu Belediyesi Nikah Memurluğu Bürosu'na evlenmek akdi ile başvuruda bulunan çiftlerin ücretsiz gelinlik hizmetlerinden faydalanmak istediklerini belirten bir form doldurmaları gerekiyor. Düğün merasiminin ardından belediyeye geri teslim etmek kaydıyla ücretsiz gelinlik hizmetinin yanı sıra gelin adaylarına kına gecelerinde giyilmek üzere kınalık elbiseleri de ücretsiz olarak verilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Gelinlik ve Kınalık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement