Hizan Kaymakamı İnci, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hizan Kaymakamı İnci, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

09.04.2014 14:49  Güncelleme: 14:45

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

Hizan Öğretmenevinde, şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan İnci, şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam olduğu günden bu yana şehit ve gazi ailelerine çok değer verdiğini, bunu aynı zamanda bir sorumluluk olarak gördüğünü belirten İnci, şöyle konuştu:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu programları özellikle yapıyoruz. Şehitlerimizin acısı yalnız düştüğü yeri değil hepimizi yakıyor. Bu nedenle şehit ve gazi ailelerimize ayrı bir özen gösterilmekte. Bütün devlet, mülkiyesiyle, askeriyle, bürokrasisiyle ve siyasetçisiyle hep beraber sizlerin yanınızdayız. Sizler hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin emaneti olan aileler, bizler için öncelikli ve ayrıcalıklı bir konuma sahiptir."

Duygusal anların yaşandığı programda göz yaşlarına hakim olamayan şehit aileleri ve gaziler programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Hizan'da ilk defa böyle bir etkinliği düzenleyen İnci'ye teşekkür etti.

Program İnci'nin şehit ailelerine "teşekkür beratı" takdim etmesiyle son buldu. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan Kaymakamı İnci, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu - Son Dakika


Advertisement