Kipa'da Sosyal Sorumluluk Projesi Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Kipa'da Sosyal Sorumluluk Projesi Bir Arada

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Dünya Kupası başladı, perakende zinciri Kipa dev turnuvanın coşkusunu yeşil sahalardan mağazalarına taşıdı.

20.06.2014 10:43

Brezilyalı futbol efsanesi Pele ile işbirliği yapan Kipa, 20. Dünya Kupası boyunca mağazalarında düzenlediği kampanyanın yanı sıra, gerçekleştireceği açık artırmada Pele'nin orjinal imzasını taşıyan topları satarak gelirini TEGV'e (Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı) bağışlayacak.

Türkiye'nin önde gelen perakende zinciri Kipa, 20. Dünya Kupası boyunca düzenleyeceği özel etkinliklerle tüm futbol tutkunlarına Pele markalı ürünleri kazanma şansını sunuyor.

Kipa, Temmuz ayının ilk haftasında ünlü futbolcunun imzaladığı futbol toplarını açık artırma ile satışa sunacak. Düzenlenecek etkinlikte Dünya Kupası maçını da bir arada seyretme fırsatı bulacak olan özel davetliler arasında yapılacak açık artırma sonucunda elde edilecek gelir, Kipa-TEGV işbirliğinde yürütülen ve çocuklara sağlıklı beslenme ve fiziksel etkinlik alışkanlığı kazandıran "İyi Yaşam Projesi"ne aktarılacak.

PELE HEYECANI SOSYAL MEDYADA

Diğer yandan mağazalarındaki Dünya Kupası etkinliklerini sosyal medyaya da taşıyan Kipa, bu kapsamda ilk olarak geçtiğimiz günlerde Facebook üzerinden bir turnuva düzenledi ve futbol temalı soruları doğru yanıtlayan müşterilere çeşitli ödüller dağıtıldı. Sosyal medya turnuvaları, önümüzdeki haftalarda da devam edecek.

Kipa'nın Balçova, Çiğli, Bornova Forum, Ankara Or-An ve Kurtköy hipermarketlerinde kurulan Pele standlarında, iPad'ler ile futbol oyunu turnuvaları düzenlendi. Özellikle babalar ile çocuklarının büyük ilgi gösterdiği yarışmada, ödül olarak mağazalarda satılmayan özel üretim "Altın Pele Topları" dağıtıldı. Turnuvalar, Dünya Kupası boyunca her hafta sonu, Balçova, Çiğli, Bornova Forum, Ankara Or-An ve Kurtköy Kipa hipermarketlerinde müşterilerle buluşacak.

Kipa müşterileri için farklı boylardaki Pele markalı toplara, sırt çantalarına ve spor ekipmanlarına indirimli bir şekilde sahip olma imkanı da devam ediyor. Kipa müşterilerinin yapacağı her 10 TL'lik alışveriş, onlara 1 kupon hediye kazandırıyor. 20 kuponu biriktirenler diledikleri Pele ürününe yüzde 70'e varan indirimle sahip olabilyor. Kipa Clubcard sahibi müşteriler ise alışverişlerini bu kart aracılığıyla gerçekleştirdikleri taktirde her 10 TL'lik alışverişlerinde 2 kupon kazanarak, iki kat avantaj sağlayacaklar. 17 Ağustos tarihine kadar kupon toplayan müşterilerin ürünlerini teslim alabilecekleri son tarih ise 4 Eylül 2014.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kipa'da Sosyal Sorumluluk Projesi Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement