Kırıkkale Özel Harekatçı Doğum Gününde Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Özel Harekatçı Doğum Gününde Şehit Oldu

Kırıkkale Özel Harekatçı Doğum Gününde Şehit Oldu

Özel harekatçı doğum gününde şehit olduDARBE girişimi sırasında Gölbaşın'da bulunan Özel Hareket karargahına yapılan saldırı sonucu yaşamını kaybeden Kırıkkaleli şehit Özel Harekat Pollisi Hakan Yorulmaz, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

18.07.2016 16:54

Özel harekatçı doğum gününde şehit oldu

DARBE girişimi sırasında Gölbaşın'da bulunan Özel Hareket karargahına yapılan saldırı sonucu yaşamını kaybeden Kırıkkaleli şehit Özel Harekat Pollisi Hakan Yorulmaz, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit polis Hakan Yorulmaz'ın 15 Temmuz'da doğum günü olduğu, konuştuğu bir kızla evlenmeye hazırlandığı öğrenildi.

Kırıkkale Nur camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali Mehmet Hakan Haktankaçmaz, milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Hasan Onar, il müdürleri ve kalabalık bir vatandaş katıldı. Şehit Hakan Yorulmaz, şehitlik mezarlığında toprağa verildi.

Nur Camiinde kılınan namaz ile birlikte 6 yıldır Özel Hareket Polis olan Hakan Yorulmaz'ın babası İsmail, annesi Hamide, kız kardeşi Kübra ve yakınları cenazede göz yaşları dökerken sinir krizleri geçirdile.

KIZ KARDEŞİNİN HAFTA SONU DÜĞÜNÜ VARDI

Şehit polis Hakan Yorulmaz'ın kız kardeşi Kübra'nın hafta sonu düğünü vardı. Düğünü için tüm davetiyelerin dağıtıldığı Kübra katıldığı cenazede, "Abi sen ölecek insan değildin. Seni öldürenleri Allah kahretsin. Ben şimdi ne yapacağım sensiz?" diye feryat etti. Bu arada sık sık sinir krizleri geçiren Anne Hamide, "Bun oğlumu öldürülsün diye yetiştirmedim. Allah belanızı versin. Biricik oğluma kıydınız. Allah da size kıysın" diye haykırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Özel Harekatçı Doğum Gününde Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement