Konya Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Konya Seçim Sonuçları

Konya Seçim Sonuçları

Ahmet Davutoğlu. 1959 Konya'nın Taşkent ilçesi doğumlu.

13.06.2011 00:41

Ahmet Davutoğlu: 1959 Konya'nın Taşkent ilçesi doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Mezunu. Öğretim Üyesi - Dışişleri Bakanı, evli ve 4 çocuk babası.

Kerim Özkul: 1959 Konya doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun. Avukat, Sanayici ve İş Adamı. 22 ve 23. 'üncü dönem AK Parti Konya Milletvekili, evli ve 4 çocuk babası

İlhan Yerlikaya: 1960 - Konya'nın Kadınhanı İlçesi doğumlu. Selçuk Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. TBMM tarafından RTÜK Üyeliği'ne seçildi. RTÜK Başkanvekilliği yaptı, evli ve 5 çocuk babası.

Ayşe Türkmenoğlu: 1965 - Konya'nın Cihanbeyli ilçesi doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Avukat ve 23'üncü dönem AK Parti Konya Milletvekili, evli ve 1 çocuk annesi.

Cem Zorlu: 1963 - Konya'nın Ereğli İlçesi doğumlu. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Öğretim Üyesi, evli ve 2 çocuk babası.

Hüseyin Üzülmez: 1957 - Konya doğumlu. Ankara Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu. Sanayici, İş Adamı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı, evli ve 6 çocuk babası.

Mustafa Baloğlu: 1967 - Konya'nın Akşehir ilçesi doğumlu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu. Genel Cerrahi Uzmanı. Akşehir Belediye Başkanı, evli ve 2 çocuk babası.

Mustafa Kabakcı: 1954 - Konya'nın Cihanbeyli ilçesi doğumlu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Ön Lisans Mezunu. İş Adamı ve 23'üncü dönem AK Parti Konya Milletvekili, evli ve 2 çocuk babası.

Gülay Samancı: 1977 - Konya doğumlu. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Avukat, evli.

Mustafa Akış: 1981 - Konya'nın Beyşehir İlçesi doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Avukat. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı.

Harun Tüfekçi: 1971 - Konya'nın Seydişehir İlçesi doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Avukat ve 22 ve 23'üncü dönem Ak Parti Konya Milletvekili, evli ve 1 çocuk babası.

MHP MİLLETVEKİLLERİ

Faruk Bal: 1950 Konya'nın Kıdanhanı İlçesi doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Hukukçu. Devlet Eski Bakanı. MHP Genel Başkan Yardımcısı, evli ve 4 çocuk babası.

Mustafa Kalaycı: 1960 Konya doğumlu. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümü mezunu. Mali Müşavir ve 23'üncü dönem MHP Konya Milletvekili, evli ve 2 çocuk babası.

CHP

CHP'nin milletvekili ise 1- Atilla Kart: 1954 Konya'nın Cihanbeyli İlçesi doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Avukat ve 22 ve 23'üncü Dönem CHP Konya Milletvekili. Kart, evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement