Korku Filmi Gibi - Son Dakika
Güncel

Korku Filmi Gibi

Korku Filmi Gibi

Annenin "öldürüp gömdüm" dediği kızı, 5 gün sonra, polisin helikopter destekli yaptığı arazi aramasında bir sazlıkta sağ olarak bulundu.

24.05.2013 18:40  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Annenin "öldürüp gömdüm" dediği kızı, 5 gün sonra, polisin helikopter destekli yaptığı arazi aramasında bir sazlıkta sağ olarak bulundu.

Annesi gibi zihinsel engelli 32 yaşındaki Figen Porgalı'nın 5 gün boyunca böcek ve ot yiyerek hayatta kaldığı anlaşıldı. Kızın bulunma anı bir cep telefonu kamerasına, anne ve kızın son kez yanyana göründükleri anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'ne yapılan başvuruda Yavuz Porgalı, 18 Mayıs'ta zihinsel engelli kız kardeşinin kaybolduğunu belirtti. Figen Porgalı'nın bulunması için polis çalışma başlattı. Annenin ifadesine başvuruldu. Kendi de zihinsel engelli olan Anne Şengül Porgalı ifadesinde, 17 Mayıs akşamı kızıyla evde kavga ettiklerini sonrasında dışarı çıktıklarını ve sazlık bölgede kızını öldürüp gömdüğünü ileri sürdü. Annenin ifadesi doğrultusunda incelemelerini sürdüren ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, anne ve kızın olay gecesi Silivri Selimpaşa'daki sazlık bölgeye doğru gittiklerini belirledi. Güvenlik kameralarına yansıyan bundan sonraki görüntüler ise eşine korku filmlerine raslanır türdendi. 18 Mayıs sabahı annenin tek başına ve bacağı çıkmış halde sürünerek geri döndüğü görüldü..

SAZLIKTAKİ YERİNİ HELİKOPTER BELİRLEDİ

Figen Porgalı Helikopter destekli 100 polisin katıldığı arama çalışmalarında sazlık içerisindeki sur kalıntıları kenarında sağ olarak bulundu. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Silivri Devlet Hastanesine kaldırılan Pargalı'yı muayene eden doktor, zihinsel engelli kızın 5 gün boyunca su içmediğini, böcek ve ot yiyerek hayatta kaldığını belirledi. Anne ve kızın hastanede tedavi edildikten sonra aynı eve gönderildiği ve burada kaldıkları öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Korku Filmi Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement