Kübalı Mülteciler - Son Dakika
Güncel

Kübalı Mülteciler

Kübalı Mülteciler

Balıkesir’in Kuzey Ege bölgesindeki ilçelerinde düzensiz göçmen hareketleri devam ederken, jandarmanın yaptığı operasyonlarda Küba ve Dominik Cumhuriyeti gibi okyanus ötesi bölgelerden gelerek Avrupa’ya geçmek isteyen mülteciler yakalandı.

01.03.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Kuzey Ege bölgesindeki ilçelerinde düzensiz göçmen hareketleri devam ederken, jandarmanın yaptığı operasyonlarda Küba ve Dominik Cumhuriyeti gibi okyanus ötesi bölgelerden gelerek Avrupa'ya geçmek isteyen mülteciler yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir haftada Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Havran, Gömeç ve Susurluk ilçelerinde icra edilen operasyonlarda 335 Suriye, 284 Afganistan, 46 Pakistan, 10 Küba, 5 Dominik Cumhuriyeti, 5 Srilanka, 3 Hindistan, 3 Bangladeş, 1 Senegal ve 1 Irak uyruklu olmak üzere toplam 693 yabancı uyruklu kaçak yakalandı. Organizatörlük yaptığı iddia edilen 17 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. 11 kişi tutuklanırken, 6 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Ayrıca 13 araca el konuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kübalı Mülteciler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement