Küçükbay Grubu İso 500'De Ege'nin Gururu - Son Dakika
Güncel

Küçükbay Grubu İso 500'De Ege'nin Gururu

İSO tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde Küçükbay Yağ San.A.Ş. 98'nci sırada yer alırken, yeni kuruluşu Reka Bitkisel Yağlar A.Ş. 255'nci olarak listede yer aldı.

18.06.2015 14:52

Yağ sektörünün güçlü kuruluşu Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş.'nin her yıl istikrarlı bir şekilde yer aldığı İSO 500'de gerçekleşen bu tablo yüzleri güldürdü.

Küçükbay Grubu'nun İzmir'de Orkide ve Ekiz markası ile bitkisel yağ üretimi ve satışı faaliyetinde bulunan şirketi Küçükbay Yağ ve Deterjan Sanayi A.Ş., 2014 yılında yaptığı 888.597.832 TL satış ile en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 98. sırada yer aldı.

Küçükbay Grubu'nun İstanbul merkezli bitkisel yağ üretimi yapan ve Türkiye'nin en büyük yağlık tohum kırma tesisine sahip yeni kuruluşu Reka Bitkisel Yağlar A.Ş. de üretime geçmesinin ikinci yılında en büyük ilk 500 sanayi şirketi listesinde 396.603.136 TL ciro ile 255. sırada yer alarak büyük bir başarı gerçekleştirdi.

Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, sıvı ve margarin dahil endüstriyel yemeklik yağ sektörünün her türünde en geniş ürün yelpazesine ve en büyük kapasitesine sahip olan Grubun, sadece yurt içinde değil ihracat pazarlarında da faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı. 2015 yılında da büyümeye devam edeceklerini ve konsolide bazda Grup cirosunu 2 milyar TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Küçükbay, "Başarı yolculuğumuzda Türk halkı, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ulusal ve uluslararası müşterilerimiz ile birlikte yürüyoruz. Ülkemize hizmet yarışında, geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katarken Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyoruz. Bu gururu bizlere yaşatan tüketicilerimize, çalışanlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Önceki yıl faaliyete geçen Avrupa'nın en büyük yağ tesisleri arasında gösterilen Tekirdağ Muratlı'daki entegre yağ tesisleri ve zeytinyağı alanında bir biri ardına yaptıkları yatırımlarla büyüme hedeflerini büyük bir kararlılıkla sürdürdüklerini de sözlerine ekleyen Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, "Üst düzey yönetimimiz ve personelimizin katkılarıyla teknolojiye, kaliteye yatırım yaparak Orkide markalı ürünlerimizi iç pazarda olduğu kadar dış pazarda da en iyi şekilde sunduk. Ar-Ge'ye ve kalite standartlarına verdiğimiz ağırlıkla güvenilir marka imajımızı sağlamlaştırdık. Kaliteli ürün-uygun fiyat dengesini korumaya daima özen gösterdik" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçükbay Grubu İso 500'De Ege'nin Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement