Kurban Bayramı'na Özel Üç Farklı Paket - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Özel Üç Farklı Paket

Kurban Bayramı\'na Özel Üç Farklı Paket

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında 05 Eylül-26 Eylül tarihleri arasında kurbanlık siparişlerini almaya başlıyor.

04.09.2015 12:30

CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında 05 Eylül-26 Eylül tarihleri arasında kurbanlık siparişlerini almaya başlıyor. CarrefourSA, hipermarketlerinde gerçekleştireceği canlı satış ve kesim organizasyonunun yanı sıra marketlerinden de Karaman Koç Kurban Paketi, Kıvırcık Koç Kurban Paketi, ve 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Paketi ile tüketicilerine ulaşacak.

Modern, hijyenik ve İslami usullere uygun kurban kesim hizmeti sunan CarrefourSA, 5 Eylül tarihi itibarıyla kurban satış hizmetine başlıyor. CarrefourSA hipermarketlerinde yapılacak büyük ve küçükbaş canlı satış ve kesim organizasyonunun yanısıra tüm CarrefourSA marketlerindeki paketli satışlarıyla 16 - 18 kilogramlık Karaman Koç Kurban Paketi 769 TL, 16-18 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Paketi 869 TL, 18-20 kilogramlık 1/7 Hisse Büyükbaş Kurbanlık Paketi 989 TL üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacak.

ÜÇ FARKLI SEÇENEK

CarrefourSA, bu yıl 1/7 Hisse Dana Kurban Paketi, Karaman Koç Kurban Paketi ve Kıvırcık Koç Kurban Paketi olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. CarrefourSA marketlerinden alınacak kurban kolilerinde, Paraf Kart ile satın alımlarda anında yüzde 10 indirim yapılacak. Aynı zamanda yine kurban kolilerinde vade farksız 9 ay taksit imkanı da müşterilere sunulan bayram avantajları arasında yer alıyor.

KURBANLIK HEYECANI KİLER MARKETLER'DE DE YAŞANACAK

Kurban Bayramı dolayısıyla başlayan Kurbanlık kampanyası, Mayıs ayı itibarıyla CarrefourSA bünyesine geçen Kiler Merketleri'nin Ankara, Adana, Sakarya, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Isparta, Karabük ve Kütahya olmak üzere 13 ildeki toplam 143 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

HİJYENİK VE MODERN KESİM

Her bütçeye uygun kurban satışı gerçekleştiren CarrefourSA'da kurbanlıklar, İslami koşullara uygun olarak CarrefourSA bünyesindeki uzman veteriner hekimlerin bilgisi ve gözetimi altında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun olarak; sağlıklı ve hijyenik şekilde kesilecek. Parçalanan kurbanlıklar hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde ambalajlanarak, özel kolilerinde müşterilere sevkiyatı yapılacak.

İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ, RANDEVULU KESİM

5 Eylül'den itibaren başlayacak olan kurban satışları için marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak www.carrefoursa.com adresinden de sipariş verilebilecek. CarrefourSA'larda satın alınan kurbanlıklar için randevu usulü uygulaması ile müşteriler vakit kaybı yaşamayacak. 444 10 00 numaralı hattan bilgi alınabilecek. CarrefourSA, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine carrefoursa.com ve CarrefourSA marketleri üzerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı'na bağış olanağı da sunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Özel Üç Farklı Paket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement