Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Göksu: "Şanlıurfaspor çok güçlü bir camiadır, herkesin işini doğru yapmasını rica ediyorum" Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar: "Ligde kaybetmek çok daha kötü, ...

09.11.2013 18:08

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Ömer Can Göksu, 0-0 biten Samsunspor maçına ilişkin, "Şanlıurfaspor çok güçlü bir camiadır, herkesin işini doğru yapmasını rica ediyorum" dedi.

Göksu, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, hakem hatalarına değinerek, tiribünlerde 15 bin kişinin maçları izlediğini ancak Şanlıurfaspor'un arkasında milyonlarca dua eden taraftar bulunduğunu söyledi.

Göksu, hakemler için de, "Şanlıurfaspor çok güçlü bir camiadır, sahada 15 bin kişi görünebilir ancak arkamızda bizim için ağlayan, dua eden milyonlarca taraftarımız var. Herkesin işini doğru yapmasını buradan tekrar rica ediyorum, rica etmekle de kalmıyorum, Adana Demirspor maçınadan itibaren oynadığımız bütün maçlardaki hakem hatalarını tek tek deklare edeceğiz. Eğer bizim takımımızın üzerinde oyunlar oynanıyorsa yönetimimiz bunun önlemeni alacaktır. Hakem hatalarını biz söylemekten, insanlara rica etmekten bıktık."

Samsunspor cephesi

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise Şanlıurfa'ya eksik oyuncularla geldiklerini ancak onların yerine oynayan futbolcuların da görevlerini daha iyi yerine getirdiğini söyledi.

İki takımın da çok iyi mücadele ettiğini belirtin Kalpar, şunları kaydetti:

"Şanlıurfaspor özellikle ikinci yarı pozisyonlar buldu ancak daha sonra biz de dengeyi sağladık. İkinci yarı Adiloviç ile bir topumuz direkten döndü. Gol olsaydı 3 puan ile ayrılabilirdik. İki takım da 2'şer puan kaybetti. İyi puan değil ama kötü de değil. Ligde kaybetmek çok daha kötü, 2 takım da kaybetmedi diye düşünüyorum." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement