Mahmut Efendi Külliyesi'nde Olaylı Yıkım! TOMA Devrildi, 2 Polis Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mahmut Efendi Külliyesi'nde Olaylı Yıkım! TOMA Devrildi, 2 Polis Yaralı

Mahmut Efendi Külliyesi\'nde Olaylı Yıkım! TOMA Devrildi, 2 Polis Yaralı

Beykoz'da inşaat halindeki Mahmud Efendi Külliyesi'nde yapılması planlanan yıkım bu sabah başladı. Bölgeye gelen TOMA devrilince 2 polis hafif şekilde yaralandı.

08.02.2016 09:02  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da 'Marifet Derneği' tarafından, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun adına yaptırılan 'Mahmut Efendi Külliyesi'ndeki bazı kaçak binaların yıkımı için Çavuşbaşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ne belediyeye ait iş makineleri ile çok sayıda polis ekibi geldi.

OLAY YERİNE GELEN TOMA DEVRİLDİ

Bu arada olay yerine gelen TOMA, buzlanma olan caddede kayarak devrildi. Kaza sonucu hafif yaralanan 2 polis memuru, ambulansla hastaneye kaldırıldı. TOMA, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait vinçle kaldırılarak yoldan çekildi.

YIKIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Beykoz'da yapımı devam eden Mahmut Efendi Külliyesi'ne gelen ekiplerin yıkım çalışması başladı. İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun adına yaptırılan külliyenin bulunduğu alanda bulunan 2 binanın yıkımına başlandı.


Çevik kuvvet polislerinin geniş güvenlik önlemi altında inşaat alanına giren iş makinalarını, cemaat üyesi bir grup giriş kapısında karşıladı.

GRUP İLE POLİS ARASINDA TARTIŞMA

İş makinalarını içeriye almak istemeyen grup ile polis arasında tartışma çıktı. Kısa süreli gerginliğin ardından grup dağılırken, iş makinaları alt kısımlarda bulunan 2 binanın yıkımına başladı. Ekiplerin yıkım çalışmaları devam ediyor.

Yıkım alanından kareler:



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahmut Efendi Külliyesi'nde Olaylı Yıkım! TOMA Devrildi, 2 Polis Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • MİSAFİR: ALLAH BU PİS SAKALILARA GÜÇ VERMEMİŞ SURİYE IRKA 9 10 YAŞLARINDAKİ KIZ ÇOCUKLARIYLA EVLİLİK YAPIYOR BİR SAKAL BIRAKITORLAR SAVCI İŞİD HAKİMİ İŞİD OLAN BİR DEVLETE KANUN UYGULANIRMI MAHKEMELERDEN GİT DİYİYOR MAHKEME KARAR GETİR LEN EYER ORDA MİLLETİN MALI ÜSÜTÜNE İNSAAT YAPMASAN KİMS EGELİP YIKMAZ DEMEKİ MİLELTİN MALINA EL KOYUYORSUNUZ BİR HAKLIYMIŞ GİBİ BU SİTEDE ONU HAKLI ÇIKARMAK İÇİN SADECE SANKİ HAKLIYMIŞ GİBİ BİR KONUŞMASINI YAYINLAMŞ 4 27 Yanıtla
  • emin: Tüm cemaat ve tarikatlar sıra ile dokunurlar inşallah ,hepsi fazlası ile hak ediyor,başkasına bir şey yapılırken güçlüden yana oluyorlar hep 13 17 Yanıtla
  • kuvva: chp yapmaz sizin yaptığınızı 17 7 Yanıtla
  • arif: Kacaksa tabi yıkılacak ne var bunda harama bulasmislar 13 10 Yanıtla
  • salih: cahillik yapmayın bizatihi resulullah sav. efendimiz sufi mektebini kurmuştur mescidi nebinin yanında hz. ali efendimize cehri hz. Ebubekir efendimize hafi sessiz zikir telkin ederek tevhid yolunu açmıştır o yoldan bu taikatlet çıkm ıştır 10 9 Yanıtla
  • muco: Reise yanlış yapan cezasını çeker. ALLAH EKBER 6 10 Yanıtla
  • Yuh size akp: Adamı paralelle hapse attınız adam sesini bile çıkarmadı hala size tam destek veriyo. Hele sizin yaptığınıza bak. 14 2 Yanıtla
  • Aykut Marka: Gerçekden cok yazık ARKADAŞLAR Devletimiz Malesef. birileri tarafından dıs güclerin dediklerini uyguluyor evet bakıldıgında Devlet , klise onaran , ve açan olarak görünürken gelicek Nesillere , Güzel bir eser BIRAKICAK Bu hizmetkarlara , Gücü yeter konumda Yazık.. 10 5 Yanıtla
  • kartal: hükümetin yeni hedefi allah dostları pkk yı bitirdiler cemat ler terörüst oldu onların gözünde ALLAH büyük sonları kendi ellleri ile olacak yandaşlarının inşaatlarına her türlü usulsuzlük serbest 0 14 Yanıtla
  • ozan: neyce konuşuyon olm sen 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok
    14:44 İmamoğlu Pendik'ten İliç'i Anımsattı: İçimiz Yanıyor... Sorumluların Ağzında Tek Cümle Yok... İmza Atan Bakan ve Diğerlerinden Tek Bir Açıklama Yok

    İBB Başkanı İmamoğlu, Pendik'in AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, hakkını arayan yurttaşı azarladığı Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi’nden vatandaşlara seslendi. “Bunlar seçimi kaybedeceğini anladı ya hemen yalana, dolana, kumpasa başladılar” diyen İmamoğlu, “Yolun kenarında, caddede, parkta, orada, burada, yanan otobüs filmleri çekmek, kumpaslar kurmak, 4,5 sene önceki videodan kendine iş aramak… Savcı gibi her gün açıklama yapıyor Adalet Bakanı. Üzülüyorum onun haline. Bakın; 17 tane bakan. İstanbul'da siyaset yapıyor. Şimdi 17 bakan artı aday; etti 17+1. Ama bir kişi daha var, o da geliyor. Yakındır, gelecek. Bekliyoruz vallahi; gel, bekliyoruz. Buyursun gelsin” dedi. Meydandaki bir dövizi okuyup İliç'te liç yığını altında kalanları anımsatan İmamoğlu, “İçimiz yanıyor. Canımız toprak altında. Doğamız tehdit altında ve bu konudaki sorumluların ağzından tek bir cümle yok. Sanki o dağ kendiliğinden aşağı gelmiş, can almış. Ve o doğayı perişan etmiş ama ne devleti yönetenler ne altına imza atan sayın bakan veya diğerleri tek bir açıklama yok. Sanki izinler gökten indi, yanlışlar gökten indi" diye konuştu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement