Malatya Veli Ağbaba Devlet Bahçeli Her Zaman Ki Gibi Recep Tayyip Erdoğan?ın Koltuk Değneği Olmuş - Son Dakika
Güncel

Malatya Veli Ağbaba Devlet Bahçeli Her Zaman Ki Gibi Recep Tayyip Erdoğan?ın Koltuk Değneği Olmuş

Malatya Veli Ağbaba Devlet Bahçeli Her Zaman Ki Gibi Recep Tayyip Erdoğan?ın Koltuk Değneği Olmuş

Malatya'da CHP il Kadın kolları tarafından, 5 Aralık 1934 yılında kadınlara 'Seçme ve Seçilmeö hakkı yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Devlet Bahçeli her zaman ki gibi Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuk değneği'...

05.12.2016 15:26

Malatya'da CHP il Kadın kolları tarafından, 5 Aralık 1934 yılında kadınlara 'Seçme ve Seçilmeö hakkı yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Devlet Bahçeli her zaman ki gibi Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuk değneği' olmuştur dedi.CHP İl Kadın kolları tarafından Düzenlenen 'Seçme ve Seçilme' hakkı etkinliğine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, ve çok sayıda partilini yanı sıra kadın kolları üyeleri katıldı.

Yaşadığı bu günlerde Türkiye hedef olarak gösterilmesine ve ülkelerle kendi ülkesini karşılaştıran CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Bu gün hedef ülkelerden bir tanesi Suudi Arabistan hedef gösterilen anlayışı Arap anlayışı barbar anlayışı bugün hala o ülkelerde bırakın kadına 'Seçime ve Seçilme' hakkını kadınların arabaların kullanıp kullanılmayacağı tartışılıyor.?? dedi.

KIZLAR KÖLE PAZARLARINDA, KAFESLERDE SATILIYOR MU?

CHP'li Ağbaba, Türkiye'nin önünde iki yol olduğunu belirterek cümlelerine şöyle devam etti: "Bir batıya giden yol diğeri doğuya giden yol doğuya giden ve bugün hükümetin desteklediği, doğuda ne var' Doğuda kan ve gözyaşı var mı? Doğuda mezhep ayrımcılığı var mı? Doğuda etkin ayrımcılık var mı? Bu doğuda 2015 ' 2016 senesinde 13,14 yaşında çocuklar, kızlar köle pazarlarında demir kafeslerde satılıyor mu' Bu ülkelerde kan var gözyaşı var her gün katliam var. Ama bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği yerlerde ne var? Demokrasi var kadın erkek eşitliği var hukukun üstünlüğü var yargı bağımsızlığı var insan hakları var. Biz bize gösterilen hedeflere ulaşmak zorundayız en çok görev burada bulunan kadınlara düşen eğer bir doğu hedefi gerçekleşirse en çok bundan etkilenecek olan kadınlardır.??

DEVLET BAHÇELİ HER ZAMAN Kİ GİBİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KOLTUK DEĞNEĞİ OLMUŞ

Ağbaba, "Öyle el kaldırmayla meclis, rejim değişmez bir başkanlık sistemi tartışması var Devlet Bahçeli her zaman ki gibi Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuk değneği olmuş her zaman özel görevli bir siyasi partinin genel başkanı şimdi Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yolunu açmaya çalışıyor. Meydanlarda başkanlığın ne kadar önemli bir şey olduğunu anlatıyor. Bugün yanı başımızda ki Suriye'de hangi sistem var' 'Başkanlık? var. Daha dün 1 buçuk milyon Müslüman'ın katledildiği 100 binlerce kadına tecavüz edildiği Irak'ta ne vardı? Orada da 'başkanlık' vardı. Çevremize bir bakın çevremizde başkanlıkla yürütülen bir tek ülkede demokrasi var mı? Ona bir bakın gidin çıkın çevrenize anlatın. Başkanlığın olduğu her yerde diktatörlük vardır.?? Şeklinde konuştu.

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya Veli Ağbaba Devlet Bahçeli Her Zaman Ki Gibi Recep Tayyip Erdoğan?ın Koltuk Değneği Olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement