Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Kula'da, Sosyal Güvenlik Merkezi törenle hizmete girdi.

19.05.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula'da, Sosyal Güvenlik Merkezi törenle hizmete girdi.

AK Parti Manisa Milletvekilli Hüseyin Tanrıverdi, törendeki konuşmasında, bir yılda tamamlanan binanın hizmete girmesiyle Kula ve Selendi'de yaşayanların, SGK hizmetleriyle ilgili il merkezine gitmek zorunda kalmayacağını söyledi.

Kula SGK hizmet binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür plaketi verilmesi ardından, açılış yapılarak merkez binası davetlilerce gezildi.

Kula Kaymakamı Murat Güven, SGK İl Müdürü Nesrin Aras ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın katıldığı törende, merkezin yapımında emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Köprübaşı'da Çilek Festivali

Köprübaşı'da düzenlenen 16. Çilek Festivali'nde, okul gösterileri, konserler ve 700 kişinin katılımıyla yarışmalar düzenlendi.

Vali Erdoğan Bektaş, festivaldeki konuşmasında, Köprübaşı çileğinin hak ettiği marka değerini yakalaması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik ise yıllar önce ilçede görev yapan bir kaymakam vasıtasıyla çilek üretimine başlanıldığını hatırlatarak, 16 yılda çilek üretiminde ilçede çok ciddi artış gözlendiğini aktardı.

Belediye Başkanı Zafer Mergen de ilçede üretilen çileklerin, daha çok Rusya, Ukrayna ve Bulgaristan'a ihraç edildiğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement