Manisaspor-Denizlispor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Manisaspor-Denizlispor Maçından Notlar

Tribünü SOĞUK VURDU YURT genelini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları, Manisaspor-Denizlispor derbisini de vurdu.

05.01.2015 19:40

Tribünü SOĞUK VURDU

YURT genelini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları, Manisaspor- Denizlispor derbisini de vurdu. Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı yaklaşık 300 Manisalı futbolsever izlerken, Denizli'den gelen yaklaşık 10 kişilik taraftar grubu, takımlarına Gediz yönündeki kale arkası tribününden destek verdi.

MANİSASPOR Teknik Direktörü Taner Taşkın, Altınordu ile oynanan son lig maçında sahaya sürdüğü 11'de tek değişiklik yaptı. İsmail Köse'yi yedek soyunduran Taşkın, genç futbolcunun yerine Oğuzhan Kayar'a forma verdi. Manisa'nın müzmin sakatları Gökdeniz ile Barbaros da kadroda yer almadı.

DENİZLİSPOR Teknik Direktörü Özcan Bizati derbiye sürpriz bir kadro çıkardı. Kaleyi Kazım'ın yerine 6 maç sonra İsmail'e teslim eden Bizati, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 11'de oynayan Fatih Çakır, Gökhan ve Yordanov'u kulübeye çekip, bu oyuncuların yerine Mustafa Keçeli, Emrah ve Erçağ'ı sahaya sürdü.

GAZİANTEP BŞB deplasmanında kendisine engel olmaya çılışan dördüncü hakemi eliyle ittiği için 2 maç ceza alan Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, müsabakayı kapalı tribündeki bir locadan izledi. Takımı sahaya futbolculuğu döneminde Manisaspor formasını da giyen Antrenör Burak Özsaraç çıkardı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor-Denizlispor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement