Marcelo: Herkesin Bildiği Harika Quaresma Var - Son Dakika
Spor

Marcelo: Herkesin Bildiği Harika Quaresma Var

Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo, takım arkadaşı Quaresma için, "Herkesin bildiği harika Quaresma var, harika bir oyun çıkaracaktır." diyerek övgülerde bulundu.

12.09.2016 20:04  Güncelleme: 20:07

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Benfica ile karşılaşacak Beşiktaş'ta stoper Marcelo, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

"HARİKA QUARESMA VAR"

Orta sahalarının çok güçlü olduğunu dile getiren Marcelo, "Hutchinson ve Leicester City'den gelen Gökhan İnler gibi oyunculara sahibiz. Bir de tabi herkesin bildiği harika Quaresma var" dedi.

"HARİKA BİR OYUN OYNAYACAKTIR"

Qauresman'nın harika oynayacağına inandığını belirten Beşiktaş'ın stoper, "Quaresma, Portekiz'e döndüğü için mutlu. Arkadaşları ve ailesi burada. Benfica'ya nasıl bir tat bırakacak bilmiyorum ama harika bir oyun çıkaracaktır. Maçın önemini gayet iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

"TALİSCA ÇOK MUTLU"

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Talisca hakkında da konuşan Marcelo, "Talisca çok mutlu. Burada harika iki maç çıkardı ve 1 gol attı, 2 asist yaptı. Kalitesi çok yüksek. Benfica'dan ayrılmış olmasıyla ilgilenmiyorum. Sahada bizim tarafımızda olacak" dedi.

Marcelo: Herkesin Bildiği Harika Quaresma Var

Son Dakika Spor Marcelo: Herkesin Bildiği Harika Quaresma Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement