Mazbatalarını Aldılar - Son Dakika
Güncel

Mazbatalarını Aldılar

Mazbatalarını Aldılar

manisa'da, 7 Haziran'daki genel seçimlerde Ak Parti ve CHP'den milletvekili seçilenler, adliyeye gelerek mazbatalarını aldı.

12.06.2015 19:56

manisa'da, 7 Haziran'daki genel seçimlerde Ak Parti ve CHP'den milletvekili seçilenler, adliyeye gelerek mazbatalarını aldı.

Manisa Adliye Sarayı Konferans Salonu'ndaki törende ilk olarak mazbatalarını Ak Parti milletvekilleri aldı. Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ ve Murat Baybatur'a, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ramazan Uçak verdi. Ak Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Ak Partili 11 belediye başkanı ve ilçe başkanları milletvekillerini mazbatalarını alırken yalnız bırakmadı.

Mazbatasını aldıktan Adliye Sarayı önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, seçimlerin Manisa'ya ve ülkemize hayırlı olmasını dileyip, "4 milletvekili olarak bu emaneti sonuna kadar koruyacağız. Bütün teşkilatımıza, mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum onların özverili çalışmalarıyla bu seçim maratonunda buraya kadar geldik. Seçim sonuçların ardından ortaya çıkan sonuçlara göre 13 yıl boyunca iktidar olan Ak Parti olarak üzerimize düşeni yapacağız. Milletimizin tercihi ve takdiri üzerinde söz söyleme hakkımız yok. Milletimizin ortaya koyduğu bu tabloda çözüm üretmek yine siyasilere düşüyor. Çözümsüzlük diye bir şey bizim sözlüğümüzde yok" dedi.

Ak Partili milletvekillerinin hemen ardından adliyeye gelen CHP Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer de mazbatalarını aldı. 7 Haziran'daki genel seçimlerde Manisa'da Ak Parti 4, CHP 3, MHP ise 1 milletvekili çıkarmıştı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mazbatalarını Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement