Meslekte Birlik'ten Gövük Köyüne Eğitim Desteği - Son Dakika
Güncel

Meslekte Birlik'ten Gövük Köyüne Eğitim Desteği

Meslekte Birlik Ailesi Olarak Malatya İli Yazıyan İlçesi, Gövük Köyü İlköğretim Okulu ve Anaokulu'nun sorunlarını paylaştık.

14.11.2015 14:29

Gövük köyü İlköğretim Okulu Öğretmeni Sayın Hakan Canpolat ve Anaokulu öğretmeni Sayın Bahar Karaköse aracılığı ile tarafımıza iletilen okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda yapılan istişarede; Derneğimizin yönetim kurulu ve sosyal işler komisyonunun yaptığı çalışmalar doğrultusunda hayır sever iş adamlarının destekleriyle okulun talep edilen tüm ihtiyaçları giderildi.

Meslekte Birlik ailesi olarak Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Mücahit Kaymakçı, Sosyal İşler Komisyonu Üyemiz Turan Ağ ve Dernek Genel Sekreterimiz Abdul Canan Dilber'den oluşan heyet Gövük köyüne bizzat giderek öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla ihtiyaç duyulan malzemeleri teslim etti.

Başta Gövük köyü ve öğrencileri olmak üzere, ilköğretim okulu öğretmeni Hakan Canpolat, Anaokulu öğretmeni Bahar Karaköse ve katkılarıyla destek olan hayırsever iş adamları derneğimiz tarafından organize edilen bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meslekte Birlik'ten Gövük Köyüne Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement