MHP Genel Başkanı Bahçeli İzmir'de - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli İzmir'de

MHP Genel Başkanı Bahçeli İzmir\'de

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart'a hazır olduklarını söyledi.

03.03.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart'a hazır olduklarını söyledi.

Partisinin yerel seçimler kapsamında Ödemiş Hükümet Meydanı'nda vatandaşlara seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Aralık operasyonunun Türkiye açısından bir felaket olduğunu dile getirdi. Bahçeli, "17 Aralık 2013 milletimiz açısından kara bir gündür. Bu operasyon Türkiye'ye çok büyük bir felakete sürüklemektedir" dedi.

Kürsüye MHP İl Başkanı Necat Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ve MHP Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Yılmazer'le birlikte çıkan Bahçeli, İzmir'de hayat standardını yükseltecek, uyum içerisinde çalışacak bir ekiple aylar önce yola çıktıklarını ve 30 Mart'a hazır olduklarını belirtti.

AK Parti hükümetini yolsuzlukla ve rüşvetle mücadeleye davet eden Bahçeli, yerel seçimlerde halkın AK Parti'ye gerekli tepkiyi göstereceğini söyledi.

Hükümetin mağduru oynamaması gerektiğini ve üzerine düşen görevi yapması gerektiğini dile getiren Bahçeli konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Mağduriyeti oynayarak paralel devletten şuradan- buradan bahsederek 'inlerine kadar ineceğim' diyorsunuz. Ne demek inlerine inmek? İnlerine kadar ineceğine yolsuzluk ve rüşvetin dibine kadar inmişsin" dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerle konuşmasını sürdüren Bahçeli şöyle devam etti: "2014 yılı özerklik yılı olacağa benziyor. Yerel seçimler sonrası bu özerklikle ilgili bir hareketlilik olacaktır. Önümüzde Suriye örneği var. 130 bin insan öldü. Orada da PKK'nın uzantısı PYD üç kantonda özerklik ilan etti. Batı Kürdistan'ı kurduğunu söyledi. Bu çok tehlikelidir. Başbakan Erdoğan da Diyarbakır'da Barzani ile birlikte Kuzey Kürdistan diyerek taviz vermiştir. İktidar tarihi hatalar işlemektedir. Bölünme provası yapılıyor. Bu tavizler Türkiye'yi iç çatışma sürüklüyor. Bunun sonu felakettir. Bu felaketin altından ne bu hükümet, ne de AKP'liler kalkabilir. Bin yıllık kardeşlik bağlarının zarar görmesini kim ister? Ne bir insanı kaybetmeyi isteriz, ne de bir karış toprağı vermek isteriz"

Yağış nedeniyle konuşmasını kısa tutacağını kaydeden Bahçeli, yerel seçimlerde halkın AK Parti iktidarına gerekli tepkiyi vereceğini ve bu tepkinin genel seçimleri de etkileyeceğini söyledi. MHP lideri Bahçeli'ye konuşmasının ardından MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı tarafından Ödemiş Belediyespor atkısı hediye edildi. Bahçeli, vatandaşların yoğun ilgisi arasında Tire ve Bayındır programları için ilçeden ayrıldı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den kürsüye çıkan MHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer de, "Ben 30 Mart'a değil 31 Martınıza talibim" diyerek CHP'li Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem'i televizyonda açık oturuma davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement