MHP Lideri Bahçeli Mersin'de - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli Mersin'de

MHP Lideri Bahçeli Mersin\'de

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mut, Silifke ve Erdemli ilçelerindeki mitinglerinin ardından Mersin merkezde 3. Çevre Yolu üzerindeki seçim bürosu açılışında halka hitap etti.

24.03.2014 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mut, Silifke ve Erdemli ilçelerindeki mitinglerinin ardından Mersin merkezde 3. Çevre Yolu üzerindeki seçim bürosu açılışında halka hitap etti.

Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin Türkiye için tarihi bir dönüm noktasını oluşturduğunu söyledi. Bu seçimlerin, sosyal ve siyasi yönden, ekonomik yönden önemli krizlerin yaşandığı, kamplaşma, kutuplaşma ve gerilim stratejilerinin çok sık vurgulandığı bir dönemde gerçekleştiğini savunan Bahçeli, "Aynı zamanda iç ve dış tehlikelerin sıkça görüldü bir süreçte 30 Mart seçimleri yapılmaktadır. Bu seçimlerin hemen arkasından 28 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2015 yılı 12 Haziran'ın da ise milletvekilliği genel seçimleri olacaktır. Bu 3 siyasi olay Türkiye'nin kaderini belirleyecektir. Bu üç siyasi olay, önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin yeni siyasi iktidarını şekillendirecektir. O bakımdan bu seçimlere MHP önem vermektedir. ve bu seçimler milletimiz açısından her yönüyle geleceğinin netleşmesi, belirlenmesi, mevcut AK Parti'den kurtulmanın tarihi bir günü olacaktır" diye konuştu.

MHP'nin, Türk siyasi hayatında önemli bir yer teşkil ettiğini dile getiren Bahçeli, Mersin'in de MHP'nin tarihinde önemli bir mihenk taşı olduğunu ifade ederek, "Mersin'de ilçeler arasında dengeli bir gelişmeyi kurabilen, her ilçenin gelişme seyrini yeniden gözden geçirerek projeleri o ilçe belediyemiz başkanları ile buluşturabilen, herkesi Allah'ın kutsal bir emaneti olarak gören, hiç kimseyi etnik yapı itibariyle ayırmayan, hiç kimseyi mezhep yönünden farklılaştırmayan bir anlayış ile adil, dürüst, ilkeli bir belediyecilik şuuru ile hizmet sunabilmek gerekmektedir. O zaman böyle birisini bulmak ve Mersin'e onu takdim etmek MHP için önemli bir sorumluluktur. Çok sayıda belediye başkanlarımız, çok dönemde hizmet sunmuşlardır. Bu hizmetlere hala devam etmektedir. Şimdi Mersin'de önemli şahsiyetler dünden bugüne kadar hizmetlerini sürdürüyorlar. Böyle bir ortamda kim olabilir diye düşündüğümüzde, belediye başkanlarımız arasında geçmişten bu yana bulunan, hizmetleri ile takdir toplayan, uyumlu çalışması ile herkesin sevgisini kazanan, Tarsus'u Tarsus yapan Burhanettin Kocamaz, MHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayıdır" dedi.

Büyükşehir adayı ile birlikte Toroslar, Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli ilçe belediye başkan adaylarını da partililerine tanıtan Bahçeli, şöyle devam etti: "Bu heyecan, bu seslenişler 6 gün öncesinden işaret veriyor. Mersin'de MHP var, Mersin'de Büyükşehir MHP'nin olacaktır. MHP değerli belediye başkan adaylarıyla, uyumlu bir çalışma ile hareket edecektir. Bakıyorum ki Mersin'de ne CHP ne AKP, herkes için MHP var diyorum."

PARTİLİLERİNİ UYARDI

Partililerini tahriklere ve provokasyonlara karşı da uyaran Bahçeli, "MHP'nin büyük gelişmesini önlemek isteyenler olabilir. MHP'yi tahrik edenler olabilir. Buradan tüm Mersinlilere, hangi partiden olursa olsun onlara sesleniyorum; milletimizin böyle bir döneminde, seçimler huzur içerisinde, güvenlik içerisinde, herhangi bir olaya sebebiyet vermeden kardeşçe yapılmalı, demokratik kültürün gereği olarak kim kime sevdalısı ile o partiye doğru yönelerek, birlikte bir seçim sonucuna doğru gitmeliyiz. Milliyetçi, ülkücü kardeşlerime sesleniyorum; hiç kimseyi tahrik etmeyeceksiniz, hiçbir kimsenin ajan- provokatörlerine karışmayacaksınız. Hiçbir kışkırtmaya kapılmayacaksınız, soğukkanlı olacaksınız, sabırlı olacaksınız ve hangi partiye sevdalı olanlarla olsun hepsinin sevdasını MHP'ye getireceksiniz. Mutlaka sandığa gitmelisiniz, mutlaka oylarınızı kullanmalısınız, mutlaka sayım sırasında görevlilerin hepsi görevlerinin başında olmalı; hileye, oy çalmaya müsaade etmemelisiniz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement