MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen: "Türk Milleti Var Olduğundan Beri Vatan Toprağını... - Son Dakika
Yerel

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen: "Türk Milleti Var Olduğundan Beri Vatan Toprağını...

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen: "Türk Milleti Var Olduğundan Beri Vatan Toprağını...

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Türk milletinin var olduğu günden bu yana vatan toprağını savaşmadan terk etmediğini söyledi.

23.02.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Türk milletinin var olduğu günden bu yana vatan toprağını savaşmadan terk etmediğini söyledi.

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda Şah Fırat operasyonunu değerlendirdi. Operasyonun başarılı bir kaçış olduğunu öne süren Belen, Türk milletinin var olduğundan beri hiçbir vatan toprağını savaşmadan terk etmediğini vurguladı.

Basın toplantısında yaşanan olaylara değinen Milletvekili Belen, Genelkurmay Başkanına makamını terk etmesi çağrısında bulunarak, "Bildiğiniz gibi bütün dünyanın sözüm ona saygı duyduğu ülkemizin Suriye'de olan vatan toprağı Süleyman Şah türbesi adını Şah Fırat operasyonu koydukları sözüm ona başarılı bir kaçışla boşaltılmıştır. Türk milleti var olduğundan beri hiçbir vatan toprağını savaşmadan terk etmemiştir. 4 Temmuz 2003 tarihinde Irak'ın Süleymaniye şehrindeki askeri binamıza girilmiştir. Dönemin başbakanı tarafından verilen emirle hiç direnmeden teslim olunmuş, bir binbaşı ve 11 asker 60 saat başlarına çuval geçirilerek esir alınmıştır. 11 Haziran 2014 tarihinde Irak'ın Musul kentindeki başkonsolosluğumuza teröristlerce girilmiş ve binadaki 49 kişi rehin alınmıştır. Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolunun boşaltılmasını başarılı bir operasyon olarak kamuoyuna açıklayan ve geride değerli emanetler bırakılmadı diyen Genelkurmay Başkanına sesleniyorum. Derhal işgal ettiğin makamı terk et. Sen ki Genelkurmay Başkanı olarak en kıymetli şeyin vatan toprağı olduğunu bilmiyorsan o makamda oturmaya hakkın yoktur" dedi.

"MHP SOKAĞA İNMEYECEKTİR"

Milliyetçi hareketin sokağa inmesi ve terörün bir tarafı gösterilmesi çabalarının başarısız olacağını belirten Milletvekili Belen, ülkücü Fırat Çakıroğlu'nun ölümünde tedbirsizlik olduğunu ifade ederek, "18 Şubat Çarşamba günü İzmir Ege Üniversitesi kampüsünde bölücü terör örgütü tarafından katledilen ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve ülkücü hareket mensuplarına başsağlığı diliyorum. Üniversitede gerekli önlemlerin alınması gerektiğini öğrenciler, partimizin temsilcileri, Grup Başkan Vekilimiz Oktay Vural ve Genel Başkan Yardımcımız Kenan Tanrıkulu defalarca uyarmasına rağmen tedbir alınmamıştır. Bu tedbirleri almayan Ege Üniversitesi Rektörü, il emniyet müdürü ve ilin valisini şiddetle kınıyorum. Milliyetçi ülkücü hareketi sokağa dökme ve terörün bir tarafı gösterme çabaları genel başkanımızın çağrısı ile gerçekleşmeyecektir. Seçimlere giderken milletin gözünde her geçen gün değeri yükselen MHP sokağa inmeyecektir" ifadelerini kullandı.

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan'ın da katıldığı toplantı basın mensuplarının sorularını yanıtlanması ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen: 'Türk Milleti Var Olduğundan Beri Vatan Toprağını... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement