Milletvekili Muzaffer Çakar'dan 2014 Yılı Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Muzaffer Çakar'dan 2014 Yılı Değerlendirmesi

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, partisinin Malazgirt ilçe teşkilatıyla biraraya gelerek 2014 yılı yatırımlarını değerlendirdi.

04.01.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, partisinin Malazgirt ilçe teşkilatıyla biraraya gelerek 2014 yılı yatırımlarını değerlendirdi.

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyarette eden Çakar, 2014 yılı yatırımlarını değerlendirerek, 2015 projeleri hakkında bilgi verdi.

Malazgirt'in eğitim-öğretimde yaşanan fiziki altyapı problemlerinin çözümüne yönelik okul inşaatlarını yatırım programına aldıklarını aktaran Çakar, "Çoğu şu anda faal hale geldi. İnşa halinde birçok okulumuz var. Bunun yanında 2015 yılı programına alınan çok güzel tesislerimiz var. En kısa sürede bunları da ihale edip halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Çiçekveren, Yaramış, Adaksu, Oğuzhan, Kızılyusuf, Karakaya, Nurettin ve Kılıççı köylerinde okullar inşa ettiklerini belirten Çakar, şunları kaydetti:

" Türkiye'nin en büyük projelerinden olan iki okul yapılmaktadır. Birinin kaba inşası bitmek üzere, diğeri de eski Alparslan Lisesi yerinde yapılmaktadır. Fen lisemiz 150 öğrenciyle eğitime başladı. Bunun için modern yurt inşa edildi. İmam hatip lisesi yanında çok güzel bir spor salonu yapıldı. Eski alay komutanlığının içerisinde yine modern bir spor salonu inşa edildi. Yeni adliye binası bitti. Halk Bankası Şubesi açıldı. Malazgirt'e sağlık lisesi açıldı. Kaymakamlık binası ihalesi bitti. Türkiye'nin en teşekküllü hastanelerinden birisinin yer probleminin bitmesi halinde, hemen ihale aşamasına başlanacaktır. Emniyet sarayımız ihale aşamasında. Üniversite binamız, öğretmenevimiz, imam hatip okulumuz, Anadolu lisesi inşaatları bitti ve eğitime başladılar."

Malazgirt'e yapılan hizmetlerin diğer ilçelerde de yapıldığını dile getiren Çakar, "Muş'a yaptığımız hizmetlerle ilimizi eğitimde söz sahibi yaptık. Muş'tan Patnos'a kadar duble yol inşa edeceğiz. Muş'ta hayal bile edilemeyecek bir projeye imza attık. Bu projelerden birisi doğalgaz projesidir. Doğalgaz boru hattı Ağrı üzerinden ilimize ulaştı. Şu an Erzincan üzeri Muş'u Ankara'ya bağlayan hızlı tren projesi programlandı" ifadelerini kullandı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Muzaffer Çakar'dan 2014 Yılı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement