Mısır Çölündeki Garip Yapı UFO Avcılarını Heyecanlandırdı - Son Dakika
Dünya

Mısır Çölündeki Garip Yapı UFO Avcılarını Heyecanlandırdı

Google Earth aracılığıyla Mısır'ın başkenti Kahire'nin doğusunda bulunan çorak topraklarda fark edilen garip yapı UFO avcılarının oldukça ilgisini çekti.

08.04.2016 18:19  Güncelleme: 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uydu fotoğraflarıyla dünyanın dört bir yanını görüntülememize olanak tanıyan Google Earth, UFO avcılarının uzaylıların varlığını kanıtlamak hayaliyle sıklıkla başvurduğu bir bilgisayar yazılımı haline geldi.

UFO AVCILARININ İLGİSİNİ ÇEKTİ

Google Earth aracılığıyla Mısır'ın başkenti Kahire'nin doğusunda bulunan çorak topraklarda farkedilen garip yapı UFO avcılarının oldukça ilgisini çekti. Geometrik dizaynıyla merak uyandıran yapının bir füze fırlatma tesisi ya da nükleer bir sığınak olabileceği de iddia ediliyor.

Spekülasyonların oluşmasına neden olan yapının videosu ilk kez, 'Secureteam10' isimli Youtube kanalından paylaşıldı.

Mısır Çölündeki Garip Yapı UFO Avcılarını Heyecanlandırdı

Son Dakika Dünya Mısır Çölündeki Garip Yapı UFO Avcılarını Heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ahmat: Yooo meymun diiiiirr 1 13 Yanıtla
  • Assam olsada yatsak: Demek misir seviyorlar hiimmmm 12 1 Yanıtla
  • ozi: arastirdim yapilarin yol tarafina bakan kisminin arkasinda büyük bir cukur var adamin biri 2009 da orda resim cekmis yapilara en yakin yer biriside sormus o yapilari ona askeri üst olarak kullaniliyormus cevresine yaklasmak yasakmis diye cevap veriyor yani füze bomba veya agir silah deposu olabilir günesin bol oldugu yerler dis kaplamasi günes enerjisi sistemi olabilir 4 2 Yanıtla Bilo: Peki sen buna inandinmi???????? 0 0
  • Musa: Kedidir oo kediii 1 5 Yanıtla
  • lütfü: akp yüzünden ülkemize ufoda gelmez oldu akpden önce çok geliyodu 3 2 Yanıtla
  • Empi: Söz konusu yapı Rus menşei SA-2 yerden havaya füze mevzii, tipik bir mevzide 6 adet füze rampasının konuşlanabilmesi için daire şeklinde yapılar, beton sığınakların üstüne atış kontrol radarı ve tespit radarı konuşlandırılır, sığınaklar da korunaklı operasyon merkezi olarak kullanılmaktadır. 2 1 Yanıtla
  • düşünün : keşke uzaylı olsa ama bildiğin insan yapımı ulaşım için yollar falan apaçık belli 3 0 Yanıtla
  • Tayfun: Google reklamı kokuyor buram buram Yapılar insan yapımı 2 0 Yanıtla
  • Mechul: Allah CC. Biz âlemler yaratık ve alemlerin rabiyim.inanmayanlar bu alete neden. Uzayda kesinlikle bizim gibi akıllı varlıklar vardır ve dünyamızın ziyaret etmektedir. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement