Murat Demir: "İstanbul ile Kastamonu Arasında Köprü Olacağım" - Son Dakika
Yerel

Murat Demir: "İstanbul ile Kastamonu Arasında Köprü Olacağım"

Murat Demir: "İstanbul ile Kastamonu Arasında Köprü Olacağım"

Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, İstanbul ile Kastamonu arasında köprü vazifesi olacağını belirtti.

22.03.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ziyaret eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, İstanbul ile Kastamonu arasında köprü vazifesi olacağını belirtti.

Ziyaretlerinde Murat Demir, AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı aynı zamanda da Tuzlaspor Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunduğunu belirterek, Kastamonu'da da ilk olarak milletvekili aday adaylığını açıkladığını söyledi.

Kastamonu'nun sahilinin geniş olduğunu ve liman potansiyelinin de fazla olduğuna dikkat çeken Murat Demir, "Sahilimiz ve liman potansiyelimiz çok fazla. Bunları turizm ve ticaret açısından canlandırmamız lazım. Cide'de yapılması planlanan balıkçı barınağı için yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalışıyoruz. Kastamonu için bazı imkanlar sağlanmıyor. Bu imkanların sağlanması için hem seçim sürecinde hem seçildikten sonra çalışmalara devam edeceğim" dedi.

"LİMANI HAREKETE GEÇİRİRSEK KASTAMONU REFAHA ULAŞIR"

İnebolu Limanı'nın harekete geçirilmesi durumunda Kastamonu'nun refaha ulaşacağını vurgulayan Murat Demir, "Kastamonu kış turizmi, sahil turizmi için çok uygun bir Karadeniz sahiline sahip, Milletvekillerinin bu doğal güzelliği değerlendirmesini ve bu alandaki projelerin faaliyete geçirilmesi gerektiğini ve siyasetin bu sahil alanları gibi güzel projelerde yapmamız gerekiyor. Her şey kolay olmuyor. Önemli olan zoru başarmak, kolay olan işi herkes yapar. Bizler gerekirse çalışmalarımızı ve hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için bakanlıkların önünde yatıp kalkıp zor olan her şeyi başaracağız. Siyasetteki bürokratik engeller yatırımcıları yıldırıyor. Daha kolay yöntemlerle bu bürokratik engelleri aşacağız ve gerekli çalışmaları yapacağız. Ben değil biz düşüncesi ile hareket edeceğiz" diye konuştu.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Murat Demir, ziyaretlerinde Kastamonu'nun başta karşılaştığı sorunlara çözüm yolları aranması noktasında elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Kastamonu'da ulaşılmayan bir milletvekili olmayacağını belirten Murat Demir, bu yüzden ilk olarak Kastamonu'da bir büro açmayı planladığını söyledi. Demir, açtığı bu büroda başta STK temsilcileri olmak üzere her siyasi görüşe sahip vatandaşların, siyasi partilerin temsilcilerinin ve vatandaşların gelebileceğini belirten Demir, " Bartın'da AK Parti'den Yılmaz Tunç isminde bir milletvekilimiz var. Çok başarılı çalışmalar yürütüyor. Bende, kendime bu vekilimizi örnek alacağım. Bartın'ın her tarafından tüneller kazılıyor, yollar BSK ile kaplanıyor. Turizm ve ticaret açısından her türlü adımlar atılıyor. Aynı şekilde Karabük'te de bu çalışmalar yürütülüyor. Çankırı'da da benzer çalışmalarını görebiliyoruz. İnşallah bizde, bu noktada tuttuğunu koparan, hizmeti vatandaşın ayağına getiren bir milletvekili olacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, her türlü hizmette oda olarak vekillerin yanında olacaklarını belirterek, "Ayrıca milletvekillerimizin STK'ları ziyaret etmeleri noktasında verdiğimiz talimat içinde Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Demir, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Hikmet Çelik'i, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin'i, Şeker-İş Kastamonu Şube Başkanı Ali Çufadaroğlu'nu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tiryakioğlu'nu, Yol İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Çelik ile Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün'ü ziyaret etti. Diğer sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Demir, bu ziyaretlerinde kendisini tanıtarak seçimlerde destek istedi.

Ayrıca Demir, AK Parti İlçe Başkanları ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Demir: 'İstanbul ile Kastamonu Arasında Köprü Olacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement