Mustafa Balbay Kongre Kongre Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Mustafa Balbay Kongre Kongre Koşuyor

19 Aralık 2015 Cumartesi günü CHP Sivas İl Kongresine katılan ve burada Sivas Kongresi ruhuyla 21. yüzyıla, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına hazırlanıyoruz mesajı veren Balbay, Pazar günü İzmir Kongresine katıldı.

21.12.2015 14:55

ADIM ADIM ANADOLU'YU GEZİYOR

İzmir kongresinde de, İzmir'den tüm Türkiye'ye geleceğin müjdesini verelim ve hedeflerimizi yükseltelim mesajı verdi.
Balbay İzmir Kongresinde yeni gösterime giren Star Wars yıldız savaşları filmine gönderme yaparak, "30 yıl önce çekilen ilk Star Wars'taki 9 teknolojik hayal bugün gerçek oldu. O filmin şimdiki en büyük hayali de ışın kılıcı. Onu bugün bilim insanları yapılamaz diyor. Ama hayal ettiyse insan onu yapacak. Bizim de CHP olarak öncelikle yüksek hedeflerimiz, hayallerimiz olmalı" dedi.

Balbay bugünde CHP Kütahya İl Kongresinde konuştu. Kütahya kongresinde Balbay, Kütahya'nın ekonomisinin ve nüfusunun AKP iktidarı döneminde küçüldüğünü belirterek, "bu iktidar memleketi berbat etti, oyları abat etti, bunda bir terslik yok mu? CHP olarak 2019'a bu gerçeği sorgulamadan mı gireceğiz" diye sordu.

Balbay yarında CHP Kilis İl Kongresine katılacak. Atatürk'ün daha Kurtuluş Savaşı başlamadan Misakı Milli sınırlarında ilan ettiği Kilis'te Cumhuriyetin ikinci yüzyılına ilişkin mesajlar verecek. Balbay yarın Kilis kongresinin ardından il kongreleri kısa bir süre önce yapılan Gaziantep ve Şanlıurfa İl Başkanlıklarını ziyaret edecek ve partililerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Balbay Kongre Kongre Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement