Sınıra Yürüyen Protestocular Havaya Ateş Açılarak Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Sınıra Yürüyen Protestocular Havaya Ateş Açılarak Dağıtıldı

Sınıra Yürüyen Protestocular Havaya Ateş Açılarak Dağıtıldı

Suriye'ye açılan Nusaybin Sınır Kapısı'na yürümek isteyen KESK bileşenleri üyelerine izin vermeyen polis, grupta bulunanları havaya ateş açarak dağıttı.

09.10.2014 15:56  Güncelleme: 17:03

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde IŞİD'i protesto etmek için Suriye'ye açılan Nusaybin Sınır Kapısı'na yürümek isteyen KESK bileşenleri üyelerine izin vermeyen polis, grupta bulunanları havaya ateş açarak dağıttı.

POLİS UZUN NAMLULU SİLAHLARLA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Suriye'de Kürtler'in yaşadığı Kobani'ye IŞİD'in saldırılarını protesto etmek için Nusaybin'de KESK bileşenleri üyeleri sendika binası önünden Barış Parkı'na yürüdü. Burada sayıları giderek artan KESK üyeleri, Cumhuriyet Caddesi'nden Suriye'ye açılan Nusaybin Sınır Kapısı'na doğru slogan atarak yürüdü. Kalabalık, Nusaybin Emniyet Müdürlüğü önüne geldiğinde polis grubu durdurdu. Bir süre polis yetkilileri ile KESK üyeleri arasında yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanınca polis, dağıtmak için grup üyelerine tazyikli su sıktı. Grubun dağılmaması üzerine ise Polis uzun namlulu silahla havaya ateş açtı.

Emniyet Müdürlüğü binası önündeki KESK birleşenleri bir süre polisle tartıştıktan sonra Emniyet Müdürlüğü binası karşısında açıklama yapılmalarına izin verildi. KESK Platformu sözcüsü Sabri Narman, burada yaptığı konuşmadan sonra grup üyeleri, sloganlar eşliğinde Dörtyol'a yürüyüp dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınıra Yürüyen Protestocular Havaya Ateş Açılarak Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cabbar: allah aşkına şu tiplere bak . kendilerine faydası olmayan insanların türkiyeye ne fayda olacak acaba. . . . düşündürücü 18 4 Yanıtla
  • TOKATLI: Allah aşkına açın şu sınırı hepsi gitsin. Birdahada içeri almayın. zaten almanızada gerek yok İŞİD hepsini keser atar. Unutmadan bunları gönderirken İŞİD e bıraktık geliyolar diye de bir haber salın gerisini IŞID e bırakın. Yalandan devlete zarar veriyor srefsizler. Zaten hayatınız kaçakcılık. nereden çıkıp girildiğini iyi biliyonuz. Tek dertleri kargaşa ve kuru kuruya erkeklik yapmak. . . 6 5 Yanıtla

Advertisement