Orman Genel Müdür Yardımcısı Temur Kütahya'da - Son Dakika
Yerel

Orman Genel Müdür Yardımcısı Temur Kütahya'da

Orman Genel Müdür Yardımcısı Temur Kütahya\'da

Orman Genel Müdür Yardımcı Zeki Temur, gelecek nesillere çevre ve orman sevgisini aktarmanın bir insanlık görevi olduğunu söyledi.

06.03.2013 11:46

Orman Genel Müdür Yardımcı Zeki Temur, gelecek nesillere çevre ve orman sevgisini aktarmanın bir insanlık görevi olduğunu söyledi.

İncelemelerde bulunmak üzere Kütahya'ya gelen Temur, ilk olarak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından açılan resim sergisini ziyaret etti.

Daha sonra Ilıca Eğitim Merkezi'ni de ziyaret eden Temur, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan merkezin daha kaliteli hizmet verecek bir duruma getirileceğini kaydetti.

Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Zeki Temur'a personelin genel sorunları ile ormancılık çalışmalarında karşılaşılan sorunlar aktarıldı.

Karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini cevaplayan Temur, İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür ederek ve bundan sonra yapılacak çalışmalarda başarılar diledi.

Temur, "Fikir ve görüşleriniz bizim için önemli, istişareye önem veriyoruz, sorun ve önerileriniz varsa bizlere her zaman iletebilirsiniz" diye konuştu.

(EFE)

06.03.2013 11: 25: 09

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Genel Müdür Yardımcısı Temur Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement