Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bugün siyasi istikrar varsa, Trabzon'un bunda çok büyük bir rolü vardır.

11.10.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, " Türkiye'de bugün siyasi istikrar varsa, Trabzon'un bunda çok büyük bir rolü vardır. Çünkü Trabzon özellikle rüzgarıyla, Türkiye'yi adeta uçurdu. İstikrar sağlandı." dedi.

Çeşitli ziyaretler ve temel atma törenlerinde bulunmak üzere kente gelen Bakan Eroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bir araya geldi.

Gümrükçüoğlu ile bir süre sohbet eden Eroğlu, Trabzon'da bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Eroğlu, Başkan Gümrükçüoğlu'na kente hizmetlerinden dolayı da teşekkür ederek, "Başkanımız döneminde gerçekten Trabzon'a büyük hizmetler oldu. Kendisini tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu, ziyaretin anısına Eroğlu'na bordo-mavi kıravat hediye etti.

Ziyarete, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile AK Parti İl Başkanı Haydar Revi de katıldı.

Bakan Eroğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı binasına geçerek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Burada da AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ile partililer tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, AK Parti tarafından kentte yapılan çalışmalarla ilgili İl Başkanı Haydar Revi'den bilgi aldı.

"Türkiye'nin bahtı açık"

Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 3 gündür bölgede olduğunu ve güzel toplantılar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde de 12 dev tesisin, 270 milyon liralık yatırımın temelini attıklarını vurgulayan Eroğlu, bu günün verimli geçtiğini belirtti.

Eroğlu, Trabzon teşkilatına da çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Trabzon'da son seçimlerde her 3 kişiden 2 kişinin oyunu aldık. Bu gerçekten muhteşem bir çalışma. Dolayısıyla ben teşkilatımızın bütün mensuplarına teşekkür ediyorum. Hakikaten büyük bir desten yazdınız. Türkiye'de bugün siyasi istikrar varsa, Trabzon'un bunda çok büyük bir rolü vardır. Çünkü Trabzon özellikle rüzgarıyla, Türkiye'yi adeta uçurdu. İstikrar sağlandı."

"1 Kasım'da siyasi istikrar olmasaydı, Türkiye ne hale gelirdi, böyle bir mücadele yapabilir miydi?" diye soran Veysel Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"FETÖ ile PKK ile DHKP-C ile Suriye'deki PYD, YPK ile şey yapması mümkün değildi. Bugün gerçekten siyasi istikrar var. Güçlü bir hükümet var. Başımızda kurucu genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonu. Bunu böyle bilesiniz. Sadece üye sayısı 10 milyona yaklaştı. Dolayısıyla Türkiye'nin bahtı açık. AK Parti sayesinde Türkiye büyüyor, gelişiyor ve 21. asra mührünü vuracaktır. 2023, 2053,2071 hedefeleri arka arkaya AK Parti sayesinde gerçekleşecek."

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Trabzon il Başkanlığının ziyaretçi defterini imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement