Otomobil Şarampole Yuvarlandı, 3 Kız Kardeş Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Şarampole Yuvarlandı, 3 Kız Kardeş Yaralandı

Otomobil Şarampole Yuvarlandı, 3 Kız Kardeş Yaralandı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, arkasından gelen başka bir otomobilin çarpmasıyla yoldan çıkan otomobil şarampole yuvarlandı.

04.07.2016 18:17

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, arkasından gelen başka bir otomobilin çarpmasıyla yoldan çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobildeki 3 kız kardeş yaralandı.

Kaza, Bursa- Yalova karayolu, Orhangazi'ye bağlı Gedelek Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bursa'dan Yalova yönüne giden 28 yaşındaki Ümit Yaşar Dereçiçek yönetimindeki 77 BG 708 plakalı otomobil, önündeki 51 yaşındaki Mehmet Akın'ın kullandığı 16 YZ 513 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kontrolden çıkan otomobil, savrulduktan sonra şarampole yuvarlandı. Taklalar atan otomobil ters durdu. Kazada, sürücü Mehmet Akın'ın ikiz kızları 19 yaşındaki Sümeyra ve Selin ile evli olan kızı 23 yaşındaki Zeynep Aydın yaralandı. Sürücü Mehmet Akın ise kazayı yara almadan atlattı. Kız kardeşlerden Selin Akın kaza nedeniyle şoka girdi. Uzun süre gözyaşı döken genç kız, kardeşleri tarafından teselli edildi. Kaza sonrasında olay yerine çağrılan ambulansa alınan 3 kız kardeş Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kız kardeşlerin sağlık durumlarının ağır olmadığı bildirildi.

Kazaya neden olduğu belirlenen diğer otomobilin sürücüsü Ümit Yaşar Dereçiçek ise  polis tarafından gözaltına alındı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Şarampole Yuvarlandı, 3 Kız Kardeş Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement