(Özel Haber) Metan Gazı Olayları - Son Dakika
Politika

(Özel Haber) Metan Gazı Olayları

(Özel Haber) Metan Gazı Olayları

AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık ve İlhan İşbilen, Selçuk'a gelerek her akşam ilçe halkına iftar yemeği veren Selçuklu işadamı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Başterzi'nin konuğu oldu.

24.07.2013 16:10

AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık ve İlhan İşbilen, Selçuk'a gelerek her akşam ilçe halkına iftar yemeği veren Selçuklu işadamı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Başterzi'nin konuğu oldu.

Yemek sonrasında İHA'ya konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Aşlık, Muğla ve Kuşadası'ndaki metangazından ölümlerin Meclis'te takipçisi olacaklarını söyledi. Bu olaylarda çok ciddi ihmal olduğunu belirten Aşlık; "Bazı kazalar vardır ki kaçınılmazdır ona takdiri ilahi der geçersin, ama burada kasta varan ihmal olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu ihmalleri yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı gerekli araştırmaları yapmaktadır. Biz de bunun takipçisi olacağız" dedi.

Metangazı olaylarının özellikle Gezi Parkı sürecine denk gelmesini normal bulmadığını ifade eden Aşlık, bu konuda CHP'li belediyelerin tüm imkanlarını ve güçlerini Türkiye'nin istikrarsızlaştırılmasına ve Türkiye'nin imkanlarının heba edilmesine yönelik çalışmalarda ön ayak olduklarını öne sürdü. Aşlık; Gezi olaylarında CHP'nin, Türkiye'yi bölmek isteyen, Türkiye'yi yıkmak isteyen ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini ortadan kaldırmak isteyen bölücü örgütlerle bir nevi kader birliği yapmak suretiyle görevlerini ihmal ettiğini söyledi.

Bunların takipçisi olacaklarını anlatan Aşlık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kadar insanımızın canı ucuz değil. Bu ihmaller kamu görevlisinin yapmaması gereken ihmallerdir. Bu nedenle biz kamuoyunu bu konuda hem takip edeceğiz, hem de Meclis'te gündem dışı söz alarak konuyu Meclis'e taşıyacağım."

SEÇİMLERDE DOĞRU ADAYLARLA İZMİR'İN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

Yaklaşan yerel seçimleri değerlendiren AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, adaylar konusunda herhangi bir isim vermezken şunları söyledi: "Vatandaşla bütünleşen ne kadar aday bulursanız, o kadar belediye alırsınız. İzmir'in tamamı da alınır, tamamı da kaybedilir, yanlış adaylar koyarsanız hiç bir belediyeyi alamazsınız. Bu yüzden doğru adaylarla İzmir'in karşısına çıkacağız"

Kamuoyunda öne çıkan isimler konusunda çalışma yaptıklarını, kimlerle daha iyi hizmet getirilebilir, kimlerle seçim kazanılır, bu konuda çok titiz çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Aşlık; şöyle konuştu: "Yerel seçimlerde 50 bin, 100 bin nüfuslu yerlerde vatandaşlar genelde partiden çok adaylara önem veriyor. Burada sadece adaylar önemli değil, meclis üyeleri de en az adaylar kadar önemlidir."

Bu konuda AK Parti'nin çok daha hassas olması gerektiğine dikkat çeken Aşlık; sözlerini şöyle tamamladı: "Çünkü, İzmir'de gerilimler üzerine siyaset yapan bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Hiç bir hizmet üretmediği halde gündem oluşturmak suretiyle uzun yıllar İzmir'de yerel yönetimde iktidar. Bu dönemde biz AK Parti olarak bunu neticelendirmeyi planlıyoruz. Çünkü artık İzmir orta ölçekli bir Anadolu kentinden daha kötü durumdadır. İzmir bunu hak etmiyor, İzmirli de hak etmiyor. Bunun için İzmir'in seveceği, bağrına basacağı adaylarla İzmirlinin karşısına çıkacağız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika (Özel Haber) Metan Gazı Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement