Patronlar Orkinos İçin Buluştu - Son Dakika
Yerel

Patronlar Orkinos İçin Buluştu

Patronlar Orkinos İçin Buluştu

Çeşme Belediyesi ile Vodafone RED ana sponsorluğunda düzenlenen 'Alaçatı Uluslararası Balık Tutma Turnuvası 2014' bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

13.10.2014 10:07  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Belediyesi ile Vodafone RED ana sponsorluğunda bu yıl 8. kez düzenlenen ' Alaçatı Uluslararası Balık Tutma Turnuvası 2014' her zaman olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Toplam 76 teknenin denize açılmasının ardından 4 gün süren turnuva Pazar günü son buldu. Sekiz yıldır düzenlenen turnuvanın rekoru ise 51 kilogramlık Blue Fin cinsi orkinosla kırıldı.

Turnuvada 'Çocuk', 'Bayan', 'Özel', 'Yakala-Bırak', 'En büyük balık' ve 'En fazla balık tutma' kategorilerine çeşitli ödüller verildi. 'Çocuk'ta Ömer Üçer, 'Bayan'da Ayça Kırca, 'Özel'de Ahmet Atay, Süleyman Atay, Cenk Atay, Erzin Kayalar, 'Yakala-Bırak'ta Jasmin teknesiyle Mehmet Sepil, Can Kestelli, Ege Kestelli, Mehmet Paçel, Ali Kırmızıoğlu, Yenal Ege, 'En Büyük Balık'ta Shamu teknesiyle Sinan Kuran, Hüseyin Sönmez, Gürkan Diyor, Engin Çetinkaya, alırken, 'En Fazla Balık'ta birinciliği ise Tayfun Meriç, Can Erbayav, Hakan Çetinkaya, Anıl Çiftçi, Alexander Fomin, ikinciliği Galip Hakan Külahçı, Hüseyin Kandemir, George Bayimakos, Okan Karaman, üncülüğü de Berent Akdemir, Osman Üçer, Ömer Üçer, İsmail Boyner, Mark Benmayor kazandı.

BİZİ İZLEMETE DEVAM EDİN

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, gerçekleştirdikleri etkinliklerle fark yaratmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu yıl 8. Kez gerçekleştirdiğimiz bu turnuvada bir kez daha gördük ki; insanlarımızın ilgisi muhteşem. Demek ki; yolumuzda doğru adımlarla ilerlemeye devam ediyorum. Bu turnuva ilk başladığı zamanlar bebeğimizdi. Bunu hep beraber büyüttük ve şimdi dünyanın sayılı organizasyonları arasında yer alıyor. İtalya ve Yunanistan'dan gelen katılımcılar bu turnuvanın güzelliklerini her fırsatta dile getirerek organizasyonun başarısını vurguluyorlar. Şimdi önümüzde ise Germiyan Köyü'nde gerçekleştireceğimiz 'Ekmek Festivali' var! Bizi izlemeye devam edin" dedi.

İsmail Boyner, Berent Akdemir, Mahmut Özgener, İstemi Gürel, Turgut Konukoğlu gibi ünlü işadamları turnuvaya katılırken, Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da ailesi ve takım arkadaşları ile deniz ve rüzgarla mücadele eden isimler arasındaki yerini aldı.

Çocuklarının ismini taşıyan Berke-Naz adlı tekneyle yarışmaya katılan Delican'ın kaptanlığını ise AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger yaptı. İlk kez turnuvaya katılan Delican ve ailesi iki günün sonunda 11 kilogram 360 gram ve 10 kilogram 280 gram Albakor cinsi orkinos tuttu.

Delican deniz tutkusunun uzun yıllardır devam ettiğini belirtirken, İzmir için güzel olan her şeyde yer alacaklarını ve İzmir'in marka kent olabilmesi için mücadeleye devam edeceklerini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patronlar Orkinos İçin Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement