RAYS Erganililerin Yoğun İsteğini Yerine Getiriyor - Son Dakika
Ekonomi

RAYS Erganililerin Yoğun İsteğini Yerine Getiriyor

RAYS Erganililerin Yoğun İsteğini Yerine Getiriyor

RAYS Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay, Diyarbakır'ın en büyük ilçesi olan Ergani'den gelen yoğun talepler üzerine ilçeye şube açacaklarını söyledi.

13.09.2015 16:47

Diyarbakır'da ticari faaliyetini başlayan ve kısa sürede Türkiye'ye mal olan RAYS Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay, Diyarbakır'ın en büyük ilçesi olan Ergani'den gelen yoğun talepler üzerine ilçeye şube açacaklarını söyledi.
Bayan giyim markasında son 10 yıla damgasını vuran ve sektördeki birçok ünlü ve köklü firmayı ticari faaliyette bir bir geride bırakma başarısı gösteren RAYS Giyim, Diyarbakır'ın en büyük ilçelerinden nüfusu Türkiye'deki onlarca ilden daha fazla olan Ergani'de gelen yoğun istek üzerine şube açıyor.

14 Eylül'de Erganili bayanlarla buluşuyor

Özellikle bölgede bir biri ardına açtığı mağazalar ve müşterisinin büyük beğenisini kazanan tarz, kalite, güven ve fiyat politikasıyla sektörde bir adım öne çıkan RAYS Giyim, Türkiye genelinde bugün sektörünün en çok tanınan markası haline geldi.

Avrupa, Körfez ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri'nde şube açmak için görüşmeleri sürdüren RAYS Giyim, yurt içinde 10. mağazasını, nüfusu Türkiye'deki onlarca ilden, Avrupa'daki onlarca ülkeden daha fazla olan Ergani'de 14 Eylül'de açıyor.

"Ergani'yi çok önemsiyoruz"

Mağazanın RAYS Giyim markasını iyi bilen ve vazgeçemeyen Erganili bayanların yoğun talepleri üzerine açacaklarını kaydeden CEO Mehmet Selim Ay, Ergani için mağazalaşma planlarının dışına çıktıklarını da ifade etti. Ergani'yi çok önemsediklerini dile getiren Ay, "Bizim aslında Şırnak, Van ve Siirt illerine mağaza çalışmalarımız bulunuyordu. Ancak son zamanlarda bölge kentlerimizde meydana gelen olaylar üzücü hadiseler nedeniyle ertelemiştik. Bu sırada çok değer verdiğimiz Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki gönüldaşlarımız, RAYS'ın kalite ve verdiği güveni iyi bilen Erganili müşterilerimizin mağaza açılmasıyla ilgili gelen yoğun talepler üzerine, ilçede şube açmaya karar verdik" dedi.

Ergani ilçesinin çok saygın marka ve iş adamlarından da freshing tarzında işbirliği teklifleri aldıklarını ancak bizatihi kendilerine bağlı şube açılması için talimat verdiğini anlatan Ay, "Ergani birçok ilimizden de fazla nüfusu hatta dünyadaki birçok ülkeden de fazla nüfusu ile il olmayı çoktan hak eden, Türkiye'nin önde gelen güzide kulüplerinden Fenerbahçe Külübü'nün Başkanı Aziz Yıldırım ve birçok ünlü simanın da doğduğu kenttir. Çok şirin olan ilçemizde doğrudan bir yatırım yaparak hem Ergani ekonomisine katkıda bulunmayı istedik hem de Ergani'de istihdama katkı verdik. Burada bizlerin Ergani'de olmasını isteyen Erganili bayanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Erganili bayanları açılışta büyük sürpriz bekliyor

Projelerinin Ergani'ye şube açmak ile sınırlı olmayacağının altını çizen RAYS Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay, "14 Eylül'deki açılışımıza bütün Erganilileri bekliyoruz. Çok uzun süredir bu projeyle bizzat ben ilgileniyorum. Erganili bayanlara açılışta müjdelerimiz olacak. Büyük sürprizlerimiz olacak. Belki de ilk gün mağazada hiç ürün kalmayacak kadar büyük sürprizlerimizi görmek için herkesi açılışa davet ediyorum" şeklinde konuştu.

RAYS'a yeni şubeler ekleniyor

Yurtdışı çalışmalarının yanı sıra, yurt içi şube ağlarına yeni halkalar eklemek için de çalışmaların sürdüğünü anlatan Ay, yakın zamanda yeni şubeler açacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi RAYS Erganililerin Yoğun İsteğini Yerine Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement