Sakarya'ya Yeni Artıma Tesisleri Kazandırılacak - Son Dakika
Yerel

Sakarya'ya Yeni Artıma Tesisleri Kazandırılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 6 yeni arıtma tesisini kente kazandıracaklarını bildirdi.

16.12.2014 15:14  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, 6 yeni arıtma tesisini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, geçen dönem içerisinde Serdivan Hızırilyas Tepesi, Sapanca Muradiye ve Kurtköy ile Hendek Yeşilyurt, Karapürçek ve Hacımercan'da inşa ettikleri son teknoloji arıtma tesislerini hizmete aldıklarını anımsattı.

İnşa edilecek yeni içme suyu arıtma tesisleri için gerekli çalışmaların başlatıldığını anlatan Keleş, şunları kaydetti:

" Taraklı, Karasu, Kocaali, Geyve ve Akyazı ilçelerimizde inşa edilecek tesislerimizle entegre altyapı sistemi hedefimize önemli bir katkı sağlamış olacağız. Şehrimizin kuzey ve güney bölgelerinde inşa edilecek, son teknolojiyle çalışacak arıtma tesisleri, uzun yıllar hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Arıtma tesisleri için gerekli proje aşamalarını yürütüyoruz. İnşallah bu tesisleri de kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'ya Yeni Artıma Tesisleri Kazandırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement