Salihli'de Eğitim Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Eğitim Toplantısı Düzenlendi

Salihli\'de Eğitim Toplantısı Düzenlendi

Eğitim-Sen Salihli temsilciliğinin organize ettiği "Manisa Eğitim-Sen'de kadınlar konuşuyor" paneli Salihli Eğitim-Sen toplantı salonunda yapıldı.

22.11.2013 21:59  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Sen Salihli temsilciliğinin organize ettiği "Manisa Eğitim-Sen'de kadınlar konuşuyor" paneli Salihli Eğitim-Sen toplantı salonunda yapıldı.

İki oturumdan oluşan ve konusu "Dinlerde, dillerde toplumsal cinsiyet izdüşümleri' olan panele Salihli başta olmak üzere Ahmetli, Köprübaşı, Sarıgöl, Alaşehir, Demirci, Selendi ve Kula'dan Eğitim-Sen üyeleri katıldı.

Manisa Eğitim-Sen Şube Kadın Komisyonu 2013 yılı kadın eğitimi "Kadınlar Konuşuyor" programın sunumunu ise Genel Merkez Toplumsal Cinsiyet Eğitimcisi Burcu Cengiz yaptı.

Panel öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Manisa Eğitim-Sen Şube Başkanı Remzi Şirin "Bizler, Bu topraklarda gerçek bir demokrasi için mücadele etmenin zor,

ve bedelinin de ağır olduğunu bilen, "Hak verilmez, mücadeleyle alınır" şiarını ilke edinen, askılara, mücadeleyle daha da yükselterek cevap veren, Çocuklarına onurlu bir gelecek bırakma sözü veren Eğitim-Senliler olarak, temel hak ve özgürlüklerimizi gasp etmek isteyenlerin hukuksuzluğuna, karşı sessiz kalmayacağımızı göstermek, değerlerimize sahip çıkmak için; tutuklanan arkadaşlarımızın yanında olacağız. Çifte ezilmişliğe ve çifte sömürüye bir kez daha hayır diyor ve başta; Kadını eğitimden, yaşamdan koparan, çocuk gelinleri meşrulaştıran, çağdışı gerici yaklaşımın son örneği 4+4+4 eğitim düzeninin kaldırılmasını, Kadın istihdamında tek seçenekmiş gibi görünen esnek-güvencesiz-kayıt dışı ve taşeron çalıştırmaya son verilmesini, istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Eğitim Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement