Salihli'de Trafik Ekipleri Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Trafik Ekipleri Göz Açtırmıyor

Salihli\'de Trafik Ekipleri Göz Açtırmıyor

Salihli’de trafik ekipleri, yaz aylarında kullanımı artan motosikletler ve elektrikli bisikletler üzerinde sıkı denetimlere başladı.

24.06.2015 11:50

Salihli'de trafik ekipleri, yaz aylarında kullanımı artan motosikletler ve elektrikli bisikletler üzerinde sıkı denetimlere başladı.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, kaza oranlarını en az seviyeye düşürmek için çalışmalarına devam eden Salihli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerinin şehrin farklı noktalarında yürüttüğü rutin kontrollerde; ehliyetsiz, kasksız, sigortasız, vizesiz ve plakasız motor sürücülerine göz açtırılmıyor.

Denetimlerde tescilsiz ve evrakları yetersiz olan, yakalama kararı olan motosikletler trafik ekipleri tarafından bağlama işlemi gerçekleştirilerek trafikten men edilirken, denetimler sonucu çeşitli eksiklikleri olan motosiklet sürücülerine ise cezai işlem uygulandı.

Salihli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, yaz aylarında daha fazla kullanılan motosikletlerin karıştığı kazalarda üzücü olayların yaşanmaması için denetimlere sıkı bir şekilde devam edeceğini açıkladı. Ayrıca motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanıcıları trafik ekipleri tarafından kask takmaları yönünde uyarıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Trafik Ekipleri Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement